Γνωστός επιχειρηματίας πουλά έπαυλη-θαλαμηγό για να σωθεί

Αίσθηση προκαλεί το όνομα γνωστού επιχειρηματία που πουλά την περιουσία του για να σωθεί από χρεοκοπία.

Είναι ένας απο τους πλέον ισχυρούς Έλληνες επιχειρηματίες. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα καθώς μια σημαντική συμφωνία που ήταν να κλείσει τελικώς την έχασε.

Στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και της Μυκόνου γίνεται πολύς λόγος για εκείνον και τη σύζυγο του που μένουν πλέον στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια και δεν κάνουν συχνές κοσμικές εμφανίσεις.

Πρόκειται για έναν παγκόσμιο Έλληνα με επιχειρήσεις στον χώρο των Media αλλά και στην πρωτογενή οικονομία, με διείσδυση σε Ευρώπη και ανατολικό μπλόκ, για τον οποίο έχουν γράψει κορυφαία περιοδικά σε όλο τον κόσμο.

Δυστυχώς όμως, και όπως ειπώθηκε από παρέες ισχυρών που τους γνωρίζουν καλά, ο επιχειρηματίας σκέφτεται πολύ σοβαρά να βγάλει προς πώληση την υπερπολυτελή του κατοικία στα Βόρεια που ολοκληρώθηκε μέσα στην χρονιά όπως και την πολυτελή του θαλαμηγό με την οποία ταξίδεψε πριν από δυο εβδομάδες στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Η συμφωνία, όπως έγινε γνωστό, ήταν πολύ μεγάλη και για να μπορέσει να την πετύχει ο επιχειρηματίας εκτός από εργατοώρες δαπάνησε πολύ μεγάλα ποσά. Φαίνεται όμως τελικά πως δεν πέτυχε τον στόχο του.

Ο επιχειρηματίας διαθέτει μια απο τις μεγαλύτερες συλλογές με έργα τυέχνης κορυφαίων ζωγράφων. Αν δει τα ζόρια έχει και αυτή την εναλλακτική…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.