Max Keiser: “Ο Παπανδρέου είναι τύραννος και δικτάτορας” [video]

Βαριές κουβέντες για το Γιώργο Παπανδρέου ξεστόμισε ο διάσημος οικονομικός αναλυτής Max Keiser. Τί είπε στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ρωσικό κανάλι RT;

Ο γνωστός αναλυτής μίλησε για τη χρεοκοπία, την αγανάκτηση, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την προδοσία στην Ελλάδα. Αποκάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου «fly by night dictator» και άλλα πολλά.

Με αφορμή το υπόγειο παιχνίδι που έχει παιχθεί με τα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων συμφώνησε πως ο Γιώργος Παπανδρέου πούλησε ασφάλιστρα κινδύνου αξίας 1,3 δις δολάρια, τα οποία είχε αγοράσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σε μια ομάδα φίλων του για 40 εκ. δολάρια κέρδος, και αυτοί κέρδισαν 27 δις δολάρια. Τα ασφάλιστρα κινδύνου που ήταν η ασφάλεια ενάντια στη χρεοκοπία της Ελλάδας, τα πούλησε ο Γιώργος Παπανδρέου την ίδια στιγμή που ζήτησε από το ΔΝΤ δάνειο ύψους 110 δις ευρώ, όταν δηλαδή γνώριζε πως η Ελλάδα οδεύει προς χρεοκοπία και πως τα συγκεκριμένα ασφάλιστρα θα άξιζαν πολύ περισσότερο.

Ο Max Keiser δε διστάζει να δηλώσει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «ήταν μπλεγμένος σε τρεις περιπτώσεις οικονομικής τρομοκρατίας, οι οποίες έχουν αποτέλεσμα τώρα την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας» και πως είναι ξεκάθαρα ένας τύραννος, ένας δικτάτορας και συμπλήρωσε πως «πρέπει να υπάρξει αλλαγή καθεστώτος στην Ελλάδα». Ενώ προέτρεψε τους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν να πίνουν ούζο και να πάνε στο κοινοβούλιο να τον βγάλουν έξω.

Τελείωσε την ανάλυσή του υποστηρίζοντας πως «η Ελλάδα δεν είναι χρεοκοπημένη, το ΔΝΤ είναι χρεοκοπημένο και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι χρεοκοπημένος αφού πάει να πουλήσει τη χώρα του για λίγα ευρώ».

Δείτε το video που καταγγέλει το Γιώργο Παπανδρέου:

Διαβάστε πώς ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε γλώσσα πιάτσας και αν ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει υποθήκη το σπίτι στο Καστρί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.