Σοκ: Γιος γνωστού βουλευτή νεκρός στην Πάτρα

Tο νεκρό σώμα γιου πολιτικού, 24 ετών, βρέθηκε σε αποσύνθεση στην Πάτρα. Σοκ στην τοπική κοινωνία. Από τι πέθανε ο γιος πολιτικού;

Σοκ από την αποκάλυψη της ταυτότητας του νεαρού άνδρα, γιου γνωστού πολιτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε αυλάκι στην Άκολη, Αιγειαλίας το βράδυ του Σαββάτου.

Για δέκα ολόκληρες μέρες, η σορός 24χρονου φοιτητή βρισκόταν σε ρέμα έξω από το Αίγιο και κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Κανείς δεν τον αναζήτησε, ενώ το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία από έναν Πακιστανό.

Η σωρός ανήκει σε 24χρονο, γιο του πολύ γνωστού πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, Γιώργου Θωμά. Ο πατέρας του νεαρού είναι πολύ γνωστός στην κοινωνία της Αχαϊας και μάλιστα ιδιαιτέρως αγαπητός.

Τοπικά μέσα αναφέρουν για το τραγικό γεγονός:

Αύριο Τρίτη, 14 Ιουνίου, στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου θα γίνει η κηδεία του 25χρονου φοιτητή Πέτρου-Μάριου Θωμά, που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ νεκρός στην Άκολη.

Ο άτυχος νέος, που ήταν γιός του Αχαιού πολιτικού Γιώργου Θωμά, αντιμετώπιζε χρόνιο καρδιακό πρόβλημα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του Πέτρου Θωμά έχει διαταχθεί ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.

Η οικογένεια του Γ. Θωμά ευχαριστεί όλους όσους τους συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ιατροδικαστού κας Αγγελικής Τζιόλα, ο άνδρας πρέπει να βρισκόταν γύρω στις 10 μέρες μέσα στο ρέμα, έτσι ώστε ο προσδιορισμός βασικών στοιχείων για τον ίδιο να είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Aμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αιγίου, ενώ λίγες ώρες αργότερα με την βοήθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας η σορός οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για την περαιτέρω νεκροψία-νεκροτομή.

Ο τραγικός πατέρας, αναγνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου το γιο του, που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη.

Τα αίτια του θανάτου του 24χρονο φοιτητή παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εκλιπόντος βρέθηκαν φάρμακα, ποσότητα των οποίων φαίνεται πως είχε καταναλώσει ο ίδιος με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Εγκληματική ενέργεια φαίνεται πάντως οτι έχει σχεδόν αποκλειστεί και όλα συντείνουν στην αυτοκτονία. Απαντήσεις θα δοθούν από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του άτυχου νεαρού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.