Greek Idol: Τα “έχωσε” στον Κωστόπουλο και τον “έφτυσε” [video]

Απίστευτος καυγάς με Πέτρο Κωστόπουλο στο Greek Idol, καθώς το κοινό αποδοκίμασε επίθεση του σε παίκτρια και την κράτησε στο παιχνίδι.

Απίστευτος καυγάς στο Greek Idol. “Οι κριτές μου κάνουν πόλεμο!” ξεκίνησε τα παράπονα της η Μαρία Θεοδότου. “Έλεος, κοριτσάκι μου! Και φαλτσάρεις και δεν μπορείς να κουνηθείς!” η απάντηση του Κωστόπουλου. “Πάρε πίσω αυτό που είπες”, η απάντηση του Καπετανίδη. “Αν δεν άκουσες τα φάλτσα σου, δες το βίντεο” απάντησε η Έλλη Κοκκίνου.

Ο πόλεμος ξεκίνησε στο Greek Idol. Όλα άρχισαν όταν με την αρνητική κριτική που δέχτηκε η Μαρία Θεοδότου πήρε το λόγο να εκφράσει τα παράπονά της και τους έβγαλε από τα ρούχα τους ισχυριζόμενη ότι η κριτική επιτροπή της κάνει πόλεμο. Συνέχισε εξηγώντας ότι πριν ακόμα ξεκινήσει το τραγούδι της, οι κριτές κρατούσαν υποτιμητική στάση κουνώντας το κεφάλι τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος προσέβαλε τη Μαρία και τον πατέρα της με αποτέλεσμα η παίκτρια αμυνόμενη να του πει να μην “πιάνει στο στόμα της τον πατέρα της”. Τελικά, ο Κωστόπουλος πήρε την απάντηση του από τον κοινό που αγνόησε τα λόγια του.

Ο διάλογος που ακολούθησε είχε πολύ σκληρές κουβέντες:

“Στα αφτιά μου δεν άκουσα κάτι τραγικό. Δέχομαι πόλεμο αλλά έχω μάθει να κερδίζω τις μάχες!” Μαρία

“Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Αν δεν άκουσες τα φάλτσα σου, δες το βίντεο. Και εγώ φαλτσάρω κάποιες φορές και θα ξαναφαλτσάρω, αλλά ξέρω και να ακούω!” Έλλη Κοκκίνου

“Έλεος, κοριτσάκι μου! Και φαλτσάρεις και δεν μπορείς να κουνηθείς… ” Πέτρος Κωστόπουλος

“Εσείς με βάλατε μέσα” Μαρία

“Καλή ήσουν τότε. Αλλά μάλλον δεν σε πήραμε είδηση” Πέτρος Κωστόπουλος

“Έχεις μια γλώσσα μέχρι εκεί κάτω! Το κοριτσάκι έτσι έμαθε από τον μπαμπά!” Πέτρος Κωστόπουλος

“Τον μπαμπά μου μην τον πιάνεται στο στόμα σας!” Μαρία

Δείτε το βίντεο με τον τσακωμό Μαρίας Θεοδότου-Πέτρου Κωστόπουλου-Ελλης Κοκκίνου:

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Κωστόπουλος, φανερά εκνευρισμένος από την απόφαση του κοινού, δεν έστρεψε το κεφάλι του στη Μαρία και αρνήθηκε να την χαιρετήσει, παρ’ όλο που αυτή τον κοιτούσε συνεχώς:

Τελικά, ο Γιώργος Ξυλούρης αποχώρησε παρά τις θετικές κριτικές από το show:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

7 Σχόλια

  1. ESXOS TO POS ANTIMETOPIZOUN TIN MARIA, AKOMA KE I KOROMYLA.
    DEN ANTIMETOPIZOU ETSI AKOMA KE STO PIO ASXETO, OR EPIDI I KYPRIA.

    O ROUVAS POTE TOU AKOMA KE I EPITROPI TOU DEN ANTIMETOPIZOUN TA PEDIA ME TETIA XIDIOTITA.

    ENE ESXOX TO PROGRAMMA TOU GREEK IDOL.

  2. Αν το τιποτα το κανει ‘σπουδαιο’ ο φιλος του,(βολευτης και μεγαλο κεφαλι καποτε) και αν η ασχετοσυνη μεταλλασεται σε θρασσος, αυτα ειναι τα αποτελεσματα…
    Απο κατι τετοιους ειμαστε τωρα στη φακα του ΔΝΤ.

  3. Μα καλά είναι δυνατόν?Ποιος νομίζει ότι είναι αυτός ο κύριος?Δηλαδή του αρέσει όταν αντιμετωπίζουν τα δικά του παιδιά ως τα κακομαθημένα του Κωστόπουλου;Γιατί σίγουρα έτσι θα τα αντιμετωπίζουν λόγω του ότι προέρχονται από πλούσιους και διάσημους γονείς.Μπορεί όντως να μην έκαναν τον μορφασμό που ισχυρίζεται η παίκτρια μπόρει να έλεγε βλακείες κι αυτή αλλα αυτη η ειρωνία του Κωστόπουλου και το στυλ που της απάντησε ήταν τουλάχιστον προσβλητικό όχι για την κοπέλα που ήταν εκεί αλλα για τον ίδιο.Κι όταν της είπε με στυλάκι “δεν σε είχαμε πάρει χαμπάρι τότε κοριτσάκι μου”(μιλώντας για τις οντισιον) ε τότε ρε μεγάλε δεν έκανες σωστά τη δουλεία σου για την οποία αμοιβεσαι αδρα.Αντε μωρε!Σκουπίδια ολοί τους ειναι!Να τους εξορίσουμε στην Ψαρού στη μύκονο. Για εκεί ειναι μόνο αυτοι!

  4. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος συμμετέχων σε reality-talent show να τα πει έξω από τα δόντια σε άτομα κριτικής επιτροπής που κάνουν καριέρα στις πλάτες νέων και ταλαντούχων ανθρώπων, που πάνε εκεί για να κυνηγήσουν το όνειρό τους!! Οι περισσότεροι το βουλώνουν και δέχονται την κάθε προσβολή του κάθε αναιδή στην κριτική επιτροπή, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προσβάλουν.. Ο Κωστόπουλος φέρθηκε τελείως αγενέστατα στην Μαρία (κυρίως εκεί που αναφέρθηκε στον πατέρα της, αίσχος!), όπου έκανε τα παράπονά της με αξιοπρέπεια και χωρίς ίχνος έπαρσης ή αναίδειας. Αλήθεια, ο Κωστόπουλος ως τι είναι εκεί; Τι ξέρει από μουσική και εκφέρει και γνώμη; Απολύτως τίποτα! Μπράβο στην Μαρία!!!

  5. o kos kostopoulos arnithhke na th sygxarei kai na thn xairethsei kan kai apaksiei to koino pou th psifizei. milouse gia ayth me poly asxhma sxolia akoma kai thn wra pou ekrine allous paiktes.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines