Λούκα Κατσέλη: “Καλός ο μισθός των 590 ευρώ”

Απίστευτες και απαράδεκτες δηλώσεις από τη Λούκα Κατσέλη, Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Τί δήλωσε η Λούκα Κατσέλη;

Η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη ισχυρίζεται ότι δεν είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός των 590 ευρώ για τους νέους εργαζόμενους. «Δεν είναι καθόλου ντροπή, γιατί αυτό το παιδί δεν έχει μείωση μισθού, είναι ένα παιδί το οποίο έχει μηδέν εισόδημα. Όταν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα ανεργίας, τα περισσότερα παιδιά θέλουν πρώτη επαγγελματική εμπειρία. Είναι ένας μισθός καθόλου ευκαταφρόνητος».

Την ίδια στιγμή που η επίσημη ανεργία έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει το 16% και η ανεπίσημη το 25%, η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη μιλάει για τους νέους εργαζόμενους και κάνει δηλώσεις που σοκάρουν: «ο νέος θα έχει ένα εισόδημα όχι υψηλό και θ’ αποκτήσει εργασιακή εμπειρία που θα του δώσει ένα διαβατήριο για τις άλλες δουλειές του. Αυτή είναι η επιθετική πολιτική».

Μάλλον η Λούκα Κατσέλη και το επιτελείο του υπουργείου της δεν έχουν ακούσει ότι αυτό συνήθως από τους εργατολόγους ονομάζεται «εργασιακός μεσαίωνας».

Δείτε το video που γιουχάρουν τη Λούκα Κατσέλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.