Ποια γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μάχη με τον καρκίνο

Γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για το σόβαρο πρόβλημα υγεία της και τη θεραπεία που ακολούθησε.

Για την περιπέτεια που πέρασε πριν από λίγο καιρό με την υγεία και τον καρκίνο μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση στην κάμερα του Super Star.

«Εκεί που ήμουν μια χαρά, στα καλά καθούμενα ανακάλυψα πως έχω όζους στον θυρεοειδή. Κάποια στιγμή άρχισαν να μου λένε οι γιατροί πως πρέπει να τους κοιτάξω, να κάνω εξετάσεις, παρακεντήσεις και να το παρακολουθώ. Είμαι πολύ φοβητσιάρα με τους γιατρούς, αλλά μια μέρα που είδα ότι με ενοχλούσε αποφάσισα να πάω να το βγάλω. Ο Θεός με φώτισε και πήγα και το έβγαλα. Μετά από την ιστολογική εξέταση ανακαλύψαμε ότι υπήρχε κακοήθεια. Αυτό σημαίνει πως αν δεν το είχα βγάλει και το άφηνα για 5-6 μήνες ακόμα, μπορεί να είχα και πρόβλημα» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, η Μαίρη Μηλιαρέση παραδέχτηκε ότι ήταν ψύχραιμη: «Περιέργως δεν τρόμαξα όταν μου το είπαν» και συμπλήρωσε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα που είχε δεν αντιμετωπιζόταν με χημειοθεραπείες αλλά χάπια: «Το κακό είναι πως όταν πάρεις αυτό το φάρμακο πρέπει για τουλάχιστον 3 εβδομάδες να είσαι μόνος σου, να μη μιλάς και να μην βλέπεις άνθρωπο, λόγω της ραδιερνέργειάς του. Αυτό ήταν το σκληρό».

Τέλος, εξαιτίας της ασθένειάς της εξομολογήθηκε ότι κατάλαβε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι της: «Είδα ποιοι ήθελαν να είναι κοντά μου, πριν κάνω τη θεραπεία, γιατί μετά έπρεπε να είμαι μόνη μου ούτως ή άλλως. Εκεί καταλαβαίνεις πολλά πράγματα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.