Πανελλήνιες 2011: Αποτελέσματα-ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας

Νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας για καθυστέρηση δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων για τις Πανελλήνιες 2011. Πότε δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων;

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2011 θα βάλει το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή ή τη Δευτέρα καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας:

«Αναφορικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011. Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αυτών αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!