“Παραίτηση Παπακωνσταντίνου στα χέρια του Γιώργου”

Εντείνονται οι πληροφορίες οτι ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχει υποβάλλει παραίτηση στον πρωθυπουργό από χθες το βράδυ. Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα με διασταυρωμένες κυβερνητικές πηγές, μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπακωνστνατίνου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έθεσε εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού, καθώς τα βρήκε σκούρα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ο τσάρος της Οικονομίας, μετά το σφυροκόπημα που δέχτηκε από τους κυβερνητικούς βουλευτές, κατάλαβε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει να ηγείται του οικονομικού επιτελείου.

Από δω και πέρα η μπάλα βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού. Πάντως, πέραν των βουλευτών, θέμα Παπακωνσταντίνου φέρονται να έχουν θέσει και δύο επιχειρηματίες, που διατηρούν διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου.

Πάντως, το οτι ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι αρεστός στους επιχειρηματίες, μόνο ερωτηματικά προκαλεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά είχαμε μια εκ νέου επικοινωνία του Παπανδρέου με τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος εμφανίζεται ως ένα από τα πρόσωπα που “παίζουν” για την θέση του Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε σε ποιο υπουργείο θα πάει ο Παπακωνσταντίνου στον επόμενο ανασχηματισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.