“Παραιτούνται 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;”

Αναστάτωση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, καθώς ομάδα βουλευτών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης μπροστά στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο.

«Δεν περνούν αυτά τα μέτρα» λένε πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που και οι ίδιοι έδειξαν να σοκάρονται από την βαρβαρότητα που τα διακρίνει.

Ειδικά οι βουλευτές της περιφέρειας θεωρούν ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν το σκληρό μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ούτε τολμούν να μιλήσουν στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για το δεύτερο μέσα σ’ ένα χρόνο χαράτσωμα.

Μάλιστα ορισμένοι φοβούνται ότι τα επεισόδια εις βάρος τους θα ενταθούν από δω και στο εξής.

Ενδεικτικό της χαοτικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης είναι αυτό που μας έλεγε χθες βορειοελλαδίτης βουλευτής: «προτιμώ να πάω σπίτι μου, παρά να κλειστώ στο σπίτι μου» εξηγώντας πως με τα νέα μέτρα δεν θα τολμά να κυκλοφορεί έξω.

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι φήμες πως δέκα τουλάχιστον βουλευτές σκέφτονται να παραιτηθούν, χωρίς να ρίξουν την κυβέρνηση, γιατί δεν θέλουν να ψηφίσουν το νέο χαράτσωμα του ελληνικού λαού και γιατί δεν έχουν πειστεί ότι οι θυσίες των πολιτών θα πιάσουν τόπο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.