Ψυχολογικό ράκος η Σάσα Σταμάτη, διωγμός από Mega

Απαρηγόρητη είναι η Σάσα Σταμάτη μετά την απόλυση της από το πρωινό του Mega. Τι είπε η Σάσα Σταμάτη;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, ύστερα από την απομάκρυνση της από την εκπομπή «Πρωϊνό μου».

Η πρώην συνεργάτιδα των παρουσιαστών Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά επικοινώνησε στο τηλέφωνο με την Κλεοπάτρα Πατλάκη η οποία και μετέφερε στον αέρα της εκπομπής «TV weekend» τα λόγια της Σάσας.

«Η Σάσα θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαίη και τον Γιώργο που την πρότειναν στο κανάλι» είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη επισημαίνοντας πως η εν λόγω δημοσιογράφος περνάει δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάσα Σταμάτη δεν αίσθάνεται άσχημα μόνο για το ότι το Mega την απέλυσε κακήν κακώς, αλλά και για το γεγονός οτι στεναχώρησε βαριά ένα στέλεχος της εκπομπής με ένα “αστείο” της σε βάρος του.

Ο κύριος λόγος πάντως της απόλυσης της Σάσας Σταμάτη είναι το καυστικό χιούμορ της, αλλά και τα σχόλια που έφερναν συχνά τους συνεργάτες της σε αμηχανία.

Διαβάστε τι είπε η Σάσα Σταμάτη σε στέλεχος της εκπομπής και παρεξηγήθηκε και πώς ακριβώς έδιωξαν τη Σάσα Σταμάτη από το Mega.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.