Δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο σκύλο

Σε θάνατο δια λιθοβολισμού καταδίκασε δικαστήριο ένα σκύλο που κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δικηγόρου ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους δικαστές.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος εισέβαλε σε Υπερορθόδοξο δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ που ασχολείται με υποθέσεις οικονομικής αντιδικίας, τρομοκρατώντας δικαστές και δικαζόμενους και αρνούμενος να βγει από την αίθουσα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των δικαστικών υπαλλήλων.

Ένας από τους παριστάμενους δικαστές θυμήθηκε ότι πριν από είκοσι χρόνια το δικαστήριο καθυβρίστηκε από έναν διάσημο δικηγόρο , ο οποίος αποφάνθηκαν οι δικαστές ότι είναι καταραμένος και ως εκ θαύματος, λίγο καιρό αργότερα πέθανε αφορισμένος αλλά ο ίδιος μετεμψυχώθηκε στον άτακτο σκύλο που εισέβαλε στην δικαστική αίθουσα και δεν εννοούσε να κουνηθεί από εκεί.

Το μεγαλόσωμο τετράποδο κρίθηκε από τους δικαστές ακάθαρτο με βάση την Halacha, δηλαδή τους αυστηρούς εβραϊκούς θρησκευτικούς παραδοσιακούς κανόνες και καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού.

Οι πιστοί ενός μεγάλου ρεύματος του Ιουδαϊσμού πιστεύουν απολύτως στην μετενσάρκωση. Αντίθετοι όμως στην περίεργη αυτή απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ισραηλινή οργάνωση υπεράσπισης των ζώων, που κατέθεσε και αγωγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.