Η Τζο Τόγκου ζευγάρι με τον 25αρη αδερφό της Μενεγάκη;

Τι απάντησε η 40χρονη Τζο Τόγκου στις φήμες οτι είναι ζευγάρι με τον 25χρονο αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο;

Όσο περνάνε οι μέρες όλο και φουντώνει η κόντρα της Τζο Τόγκου με τον εν διαστάσει σύζυγο της, Γιάννη Τόγκο και τους βλέπουμε διαρκώς στα κανάλια να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους.

Η Τζο Τόγκου υποστηρίζει ότι δεν προκάλεσε εκείνη τον πόλεμο και πως ο σύζυγος της είναι δικομανής, ενώ αποκαλύπτει πως με το που εκείνος έφυγε από το σπίτι τους, τα έφτιαξε αμέσως με οικογενειακή τους φίλη.

Ο Γιάννης Τόγκος από την μεριά του λέει πως δεν θέλει να χρησιμοποιεί η Τζο το επίθετο του γιατί τον προσβάλει.

Η Τζο Τόγκου απάντησε όμως και στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας πως είναι πολύ μικρός για εκείνη και πως είναι απλά φίλοι, ενώ δεν έκρυψε τον έρωτα της για τον σύντροφο της που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες.

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, είναι ένα πολύ συμπαθητικό παιδί. Ζεί τη ζωή του μακριά απο το σταριλίκι της Ελένης, περνάει καλά με ωραίες γυναίκες στο σπίτι της αδερφής του στα Μελίσσια αλλά πέραν όλων των άλλων φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Αγγλία. Λογικό είναι λοιπόν αμα τι επιστροφή να ψάχνει επαγγελματική στέγη.

Όπως ακούγεται, ο Τεό θα μπορεί πια να εκφράζεται δημόσια για την παρουσιάστρια όχι μόνο απο την προσωπική του σελίδα στο Facebook αλλά μέσω μιας πολύ επιτυχημένης ραδιοφωνικής συχνότητας. Ο Θοδωρής ετοιμάζεται για το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, Ρυθμός 94,9 και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα απο τον Σεπτέμβριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.