Χατζηνικολάου: αντιμέτωπος με πρόβλημα υγείας-θάνατο

Αντιμέτωπος με το θάνατο ήρθε ο Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τι είπε ο Χατζηνικολάου;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε στο DownTown για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, που παραλίγο να του στοιχίσει ακόμα και την ίδια του τη ζωή. Τι δήλωσε ο δημοσιογράφος για το πρόβλημα που αντιμετώπισε;

«Έφτασα πολύ κοντά στον θάνατο και αυτό με έχει κάνει να βλέπω τη ζωή αλλιώς, να χαίρομαι, να ρουφάω την κάθε στιγμή μου», αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Μιζεριάζω λιγότερο, γκρινιάζω λιγότερο και έχω πιο αισιόδοξη και θετική ματιά» παραδέχτηκε ο anchorman του Alter και πρόσθεσε: «Τώρα το να κλαίει ένα πιτσιρίκι το βράδυ, να ξυπνήσω και να το πάρω αγκαλιά το θεωρώ χαρά της ζωής. Όλα τα πράγματα τα χαίρομαι διαφορετικά».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφεύγει σε ερώτηση της δημοσιογράφου να πει τι ακριβώς συνέβη, σίγουρα όμως επρόκειτο για μία δύσκολη φάση της ζωής του που κατάφερε μαζί με την οικογένειά του να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ακολούθησε επιθετική θεραπευτική αγωγή. Τώρα, όλα είναι καλά για το Νίκο Χατζηνικολάου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.