800 blogs στο μάτι της αστυνομίας

800 blogs παρακολουθεί η αστυνομία. Τί φοβούνται για σύνδεση blogs, Νορβηγού και πιθανό χτύπημα στην Ελλάδα;

Περισσότερα από 800 blogs με άκρως ρατσιστικό περιεχόμενο και ακροδεξιά ιδεολογία που καλλιεργεί το μίσος, λειτουργούν στην Ελλάδα και καθημερινά δέχονται χιλιάδες επισκέψεις, απόψεις και σχόλια.

Μέχρι πρόσφατα, η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά αυτά τα blogs, όμως μετά την έκρηξη στο Όσλο και τα γεγονότα με πυροβολισμούς στην Ουτόγια, τα βλέπει πλέον με «άλλο μάτι».

Μάλιστα, με ανυπομονησία περιμένουν όλη τη διαδικτυακή βάση του Μπρέιβικ, ώστε να εντοπίσουν όλους τους συνεργούς στην Ελλάδα που πιθανώς να είχε.

Στην αστυνομία θεωρούν δεδομένη την ύπαρξη ελληνικού στοιχείου στην υπόθεση Μπρέιβικ. Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη ο Νορβηγός, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε άρωμα Ελλάδας στην υπόθεση, σύμφωνα τουλάχιστον, με όσα υποστήριζε ο ίδιος στο γνωστό, πλέον, μανιφέστο του.

Η αστυνομία είναι βέβαιη ότι ο 32χρονος είχε διασυνδέσεις με Έλληνες. Μάλιστα, ερευνούν ακόμη και για παρακλάδι της οργάνωσης Μπρέιβικ. Όλα αυτά βέβαια, θα αποδειχθούν όταν πάρουν στα χέρια τους τη βάση δεδομένων του Νορβηγού.

Διαβάστε ποιοι Έλληνες ήταν στόχοι του Νορβηγού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.