Πέθανε το δίχρονο αγοράκι που το “πάτησε” η μητέρα του

Ανείπωτο πένθος στην οικογένεια του δίχρονου αγοριού που πέθανε μετά από θανάσιμο τραυματισμό που προκάλεσε η ίδια η μητέρα του.

Στα βαριά τραύματά του υπέκυψε τελικά ο μόλις δύο ετών Γιάννης από την Κριτσά Λασιθίου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία δεν πρόσεξε ότι το παιδί της βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο και το πάτησε κατά λάθος, το πρωί της Τρίτης, έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Το αγοράκι νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Μάλιστα, ο μικρός Γιάννης υπεβλήθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε οστεοεκτομή, προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μία ημέρα μετά εξέπνευσε.

Η μητέρα του αγοριού φέρεται να έκανε όπισθεν, χωρίς να προσέξει ότι το παιδάκι βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει, τραυματίζοντάς το σοβαρά. Το αγοράκι έφθασε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, από την Κριτσά του Αγίου Νικολάου, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνωμένο.

«Η κατάσταση του παιδιού ήταν ιδιαίτερα ασταθής από χθες το πρωί» δήλωσε στο Cretalive ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, Γ. Μπριασούλης.

«Οι γονείς ήταν ενήμεροι για την κατάσταση, όμως νομίζω ότι δεν υπήρχε και άλλη εκδοχή» πρόσθεσε ο κ. Μπριασούλης, καταδεικνύοντας τη σοβαρότητα της υγείας του άτυχου Γιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.