Συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης σε πάρτι με κότερο και 30 μοντέλα

Αίσθηση προκαλεί η σύλληψη του δημάρχου Ιθάκης Γιάννη Κασσιανού σε κότερο με τριάντα καυτά μοντέλα. Τι ακριβώς συνέβη;

Όχι, δεν επρόκειτο για κάποιο όργιο δημάρχου, από αυτά που συχνά διοργανώνει στην άλλη πλευρά της Ανδριατικής Θάλασσας ο Σίλβιο Μπερλουρκόνι.

Απλά, ο δήμαρχος Ιθάκης σκόπευε να πάει στο Κατάκολο για παραλάβει καλλονές από 30 χώρες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν στο νησί τους για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Τουρισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα απόπλου, ενώ το πολυτελέστατο κότερο του αποκαλύφθηκε ότι είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ. Όταν λοιπόν διαπιστώθηκε ότι απέπλευσε χωρίς άδεια, οι λιμενικοί τον προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρανομιών που καταλογίζονται στον δήμαρχο, ο οποίος κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές παρά το γεγονός ότι υπήρχε κώλυμα εκλογιμότητας λόγω του ποινικού μητρώου του.

Το 1995 ο Γιάννης Κασσιανός είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, που όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με κοκαΐνη στα… τακούνια των παπουτσιών της.

Εξαιτίας εκείνου του περιστατικού, ο Γιάννης Κασσιανός είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποφυλάκισή του ως την εκλογή του, είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο.

Διαβάστε τη “σύλληψη” δήμαρχου σε gay όργια με 3 άντρες και τον παντρεμένο δήμαρχο που άφησε έγκυο τη γραμματέα του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.