Ελένη Μενεγάκη-γυμνασμένος Ματέο στην Άνδρο [φωτο]

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην Άνδρο και συνάντησε τον αγαπημένο της και σε φόρμα Ματέο Παντζόπουλο. Δείτε τις φωτογραφίες Μενεγάκη-Παντζόπουλου.

Την ίδια μέρα που ολοκλήρωνε την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έπαιρνε το πρώτο καράβι και έφευγε μαζί με την κόρη της Λάουρα για τον πιο αγαπημένο της προορισμό τον τελευταίο χρόνο, την Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε εκεί το Ματέο Παντζόπουλο με τον οποίο και ξεκίνησε τις φετινές της διακοπές. Στα Άχλα όπου βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του επιχειρηματία, η Ελένη Μενεγάκη θέλει να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει.

Εκεί θα παραμείνει και για αρκετά μεγάλο διάστημα και ίσως και για όλο το καλοκαίρι καθώς η Άνδρος είναι πλέον το πιο αγαπημένο νησί της Ελένης Μενεγάκη.

Την ημέρα που εντόπισε το ζευγάρι ο φωτογραφικός φακός στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα του επιχειρηματία η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποφάσισαν να μείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και έφυγαν με ένα φουσκωτό για μία απομονωμένη παραλία ώστε να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Δείτε τις φωτογραφίες Μενεγάκη-Παντζόπουλου από την Άνδρο:

Δείτε το καυτό κορμί της Ελένης Μενεγάκη στη Νάξο, την Ελένη Μενεγάκη γυμνή με το στήθος έξω και τί έγινε με τις ροζ φωτογραφίες Μενεγάκη-Ματέο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.