Έλληνας τραγουδιστής ερωτεύτηκε Τούρκο γυμναστή στην Κύπρο

Σάλος με πασίγνωστο τραγουδιστή σε Ελλάδα και Κύπρο που ερωτεύτηκε παράφορα Τούρκο γυμναστή. Πού συναντιούνται οι δυο άντρες;

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής με τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες τόσο σε Ελλάδα-Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ερωτεύτηκε παράφορα έναν από τους πιο γνωστούς γυμναστές της Τουρκίας.

Ο έρωτας Έλληνα τραγουδιστή-Τούρκου γυμναστή, μέσα σε λίγο καιρό έχει περάσει στην δεύτερη φάση, αφού συναντιούνται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα και ο ένας κάνει σαν τρελός για τον άλλο.

Σημείο συνάντησης του παράνομου ζευγαριού, η Κύπρος, και μάλιστα ο Τούρκος ήρθε μόνιμα και ζει στα κατεχόμενα για να μπορεί να βλέπει τον αγαπημένο του και πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή πιο συχνά.

Το νέο διέρρευσε από το ξενοδοχείο όπου συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα, και όπου τους έχει πάρει χαμπάρι…

Αν και στο μεγάλο χλιδάτο ξενοδοχείο υπάρχει μεγάλο γυμναστήριο, ο Έλληνας τραγουδιστής προτιμά να “γυμνάζεται” στη σουίτα που κλείνει. Εκεί μπαίνει και βγαίνει μαζί με τον Τούρκο γυμναστή.

Αν και προσέχουν τις κινήσεις τους, ήδη στην μεγαλόνησο τους έχουν πάρει χαμπάρι, αφού ο τραγουδιστής νοικιάζει αυτοκίνητο, πηγαίνει στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου κ περιμένει τον καλό του.

Διαβάστε τον γνωστό τραγουδιστή που πληρώνει κοπέλα για σύντροφο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.