Ezel: αντιδράσεις-μηνύσεις από Κύπρο

Στα άκρα η κόντρα του Ant1 με Κύπρο για το Ezel. Διαβάστε πως κινήθηκαν νομικά εναντίον του Ant1 κυπριακές οργανώσεις για να σταματήσει η προβολή του Ezel.

Αγωγή κατά του Ant1 κατέθεσε η Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο. Οι Κύπριοι είχαν προειδοποιήσει τον Ant1 με επεισόδια-διαμαρτυρίες για Ezel έξω από το σταθμό κατηγορώντας το κανάλι για νομιμοποίηση της κατοχής της Κύπρου.

Ήδη στάλθηκε ειδοποίηση στον Ant1 για την έναρξη της νομικής διαδικασίας κατά του σταθμού και των υπευθύνων του ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Κίνηση των Κυπρίων κάνει λόγο για αδικήματα όπως:

1) Συνομωσία για πρόκληση βλάβης στους εκτοπισμένους Ελληνοκυπρίους και άλλα θύματα της τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής του βορείου μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

2) Παράνομη, ζημιογόνα και αρνητική επέμβαση στο δικαίωμα της προσωπικότητας των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής και, συγκεκριμένα, στο συναισθηματικό τους κόσμο, κατά παράβαση του σχετικού ατομικού δικαιώματος που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα.

3) Για ηθελημένη παρενόχληση των εκτοπισμένων Ελληνοκυπρίων και άλλων θυμάτων της τουρκικής εισβολής. Οι εναγόμενοι ειδοποιήθηκαν, επίσης, ότι “με την αγωγή θα αξιωθεί μεγάλο ποσό αποζημιώσεως”.

Διαβάστε αναφορικά με τις αντιδράσεις-διαμαρτυρίες για Ezel και δείτε το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο Ezel.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.