Εζέλ: επεισόδια, συνέχεια, θάνατοι, δραματικό τέλος

Τι θα γίνει στα επόμενα δραματικά επεισόδια του ΕΖΕΛ; Δύο θάνατοι-σοκ και το δραματικό τέλος της σειράς του ΑΝΤ1 Ezel.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Ezel, της σειράς του ΑΝΤ1 που σαρώνει σε τηλεθέαση τα βράδια του καλοκαιριού.

Ο Αλί στήνει για πρώτη φορά παγίδα στον Εζέλ, ο Τεφό εξορίζεται από τον Ράμιζ, η Εησάν χάνει το σπίτι της, ο Τσέγκιζ δραπετεύει και η ώρα της αλήθειας για όλους έφτασε. Δύο νεκροί και πέντε άπαιχτα επεισόδια.

Προσοχή ακολουθούν spoilers για το Ezel!

Όλα ξεκινούν με την σκηνή στην πλαγιά της θάλασσας. Ο Τεφβίκ επιλέγει στρατόπεδο και ο Εζέλ διαπιστώνει πως ο Αλί όχι μόνο ανέτρεψε το αρχικό σχέδιο, αλλά κατάφερε να αποκαλύψει και τον ρόλο του Τεφβίκ. Ο Αλί αποφασίζει να εκδικηθεί και στήνει άλλη μία παγίδα με αποστολέα τον Ράμιζ, αποτυγχάνει παταγωδώς. Ο Αλί παίζει το τελευταίο χαρτί και αποκαλύπτει στον Εζέλ, τον πραγματικό δολοφόνο του Ερέν. Ο Εζέλ κατόπιν τούτου, εξορίζει τον Τεφό από την παρέα της εκδίκησης. Ένας εχθρός του Ράμιζ, ονόματι Κενάν δυσκολεύει τα πράγματα.

Ο Τσέγκιζ λ.χ. θα αποδράσει από τις φυλακές με αντάλλαγμα πληροφορίες για την Αζάντ και τον Εζέλ. Οι πληροφορίες φαντάζουν ενδιαφέρουσες για τον δολοφόνο Τεμούζ (το όνομα του αποκαλύπτεται στο επεισόδιο της Παρασκευής). Το σχέδιο του Εζέλ πάντως, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο κλητήρας καταφθάνει στην βίλα της οικείας Ατάη. Η Εησάν δεν μπορεί να πιστέψει πως τα χάνει όλα. Καταφεύγει στην αγκαλιά του Εζέλ που ενορχηστρώνει το τελευταίο χτύπημα. Ο Τσέγκιζ έχει βρει συνέταιρο για τα βρώμικα παιχνίδια του στο πρόσωπο του Τεμούζ. Πάνω σε ένα ίστρο κακίας θα αποκαλύψει πως θέλει να εκδικηθεί τόσο τον Εζέλ, όσο την Εησάν, αλλά και τον Αλί.

Ο Εζέλ ξεδιπλώνει τον πάπυρο της αλήθειας. Ο Αλί φτάνει στο νοσοκομείο, όπου εγχειρίστηκε ο Ομέρ και έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια. Ο Εζέλ στην πραγματικότητα είναι ο κολλητός του, ο αδερφός του, ο Ομέρ. Ο Τσέγκιζ καταφεύγει ως φυγάς πια, πρώτα στο εργαστήριο του Μουμτάζ. Η Μελιχά και ο Μερτ θα αποκαλύψουν από κοινού και σε επιθετικό τόνο στον άναυδο Τσέγκιζ, πως γνωρίζουν την απάτη που έστησαν στον Ομέρ. Την αποκάλυψη θα ακούσει για πρώτη φορά και ο Μουμτάζ που όχι μόνο θα εκδιώξει τον Τσέγκιζ, αλλά θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, πιστεύοντας πως παράτησε τον Ομέρ και δεν πίστεψε στην αθωότητα του.

Καταφύγιο στο φιλόξενο σπίτι της Μελιχά βρίσκει και η Εησάν. Μάλιστα απελπισμένη από το πρόσφατο συναισθηματικό χτύπημα του Εζέλ κλονίζεται και προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Ένα γράμμα που συγγράφει κρύβει μία ευχάριστη έκπληξη για τον Εζέλ που δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Έχει γιο! Το σχέδιο του Ράμιζ και Εζέλ για εξόντωση του Τεμούζ θα ανατραπεί σε τέτοιο σημείο που τρεις δολοφονικές σφαίρες κλονίζουν την Εησάν, τον Εζέλ και τον Αλί. Στο περιστατικό γίνεται μάρτυρας και ο Τσέγκιζ που δεν θα μπορέσει να πιστέψει στα μάτια του! Δυστυχώς για εκείνον, όπως του αποκαλύπτουν οι ενορχηστρωτές της δολοφονίας, είναι και αυτός συνυπεύθυνος για το δράμα.

Δείτε βίντεο από το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο του Ezel και τις αντιδράσεις για το Ezel του ΑΝΤ1 στην Κύπρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.