Παντρεύτηκαν Καραβάτου – Κατσούλης [φωτο]

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του γάμου Καραβάτου-Κατσούλη.

Kατέφθασαν μαζί στο Δημαρχείο Φιλοθέης, η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης προκειμένου να ενωθούν -σε πρώτη φάση- με πολιτικό γάμο.

Είναι γεγονός ότι το ζευγάρι Καραβάτου-Κατσούλης φοράει πλέον βέρα στο δεξί, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε ιδιαίτερα η Κατερίνα Καραβάτου. Δίπλα τους στο δημαρχείο βρίσκονταν λίγοι κι εκλεκτοί άνθρωποι, από τον στενό οικογενειακό τους κύκλο.

Το ζευγάρι Καραβάτου-Κατσούλης έφθασε στο δημαρχείο με μια ασημί BMW X5, την οποία οδηγούσε ο Κρατερός Κατσούλης. Μόλις πάρκαρε, βγήκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία φορούσε ένα κοντό λευκό φόρεμα και έλαμπε από ευτυχία -στα λευκά ήταν ντυμένος και ο γαμπρός.

Αφού ο Κρατερός Κατσούλης της άνοιξε την πόρτα, χαιρέτησε μαζί της τους φωτογράφους και τα συνεργεία, ενώ μάλιστα, ανέφεραν ότι θα κάνουν δηλώσεις μετά την τελετή.

«Ο Κατσούλης Θανάσης Κρατερός του Ανδρέα και της Ουρανίας, το γένος Καλλίδη, που γεννήθηκε στη Γενεύη Ελβετίας και κατοικεί στη Φιλοθέη, και η Καραβάτου Κατερίνα του Ιωάννη και της Αγγελικής, το γένος Αναγνωστάκη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Φιλοθέη, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον δήμο Φιλοθέης», έγραφε μάλιστα η αγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα.

Δείτε πως ξεχειλίζει το στήθος της Καραβάτου, τον άγριο καβγά στο Κους Κους με Καραβάτου και τις συγκινητικές δηλώσεις Καραβάτου για εγκυμοσύνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.