Η καμαριέρα του Στρος Καν μίλησε. Πρόσωπο έκπληξη [video]

Πρώτη συνέντευξη της καμαριέρας του Στρος Καν στα ΜΜΕ. Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της καμαριέρας.

Είναι η πρώτη φορά που η 32χρονη μετανάστρια από τη Γουινέα και καμαριέρα του Στρος Καν έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ αφότου προκάλεσε σάλο διεθνώς όταν κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν ότι αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Η καμαριέρα του Στρος Καν παραδέχθηκε πως έκανε «λάθη», πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν πρέπει να σταματήσει τους εισαγγελείς.

«Ποτέ δεν ήθελα δημοσιότητα αλλά δεν έχω επιλογή. Τώρα πρέπει να μιλήσω δημόσια. Το έχω ανάγκη, για μένα. Πρέπει να πω την αλήθεια». Μίλησε και για τις κατηγορίες που θέλουν την καμαριέρα ως ιερόδουλη.

Σε ανακοίνωσή τους που διένειμαν στα ΜΜΕ, οι δικηγόροι του Στρος Καν χαρακτήρισαν τη συνέντευξη μια ύστατη προσπάθεια από μέρους της καμαριέρας να αποσπάσει χρήματα από τον πελάτη τους.

«Είναι η πρώτη ενάγουσα στην ιστορία που διεξάγει μια εκστρατεία στα Μ.Μ.Ε. για να πείσει έναν εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη εναντίον ενός ανθρώπου από τον οποίο θέλει χρήματα. Οι δικηγόροι της και οι σύμβουλοί της για θέματα δημόσιων σχέσεων έχουν ενορχηστρώσει ένα χωρίς προηγούμενο αριθμό γεγονότων για τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να πιέσουν τους εισαγγελείς για την υπόθεση, αφού αναγκάστηκε να παραδεχθεί τις προσπάθειές της να τους παραπλανήσει», ανέφεραν οι δικηγόροι Μπέντζαμιν Μπράφμαν και Ουίλιαμ Τέιλορ.

Η συνέντευξη δημοσιεύεται μετά την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της καμαριέρας Στρος Καν, αφού εισαγγελείς αποκάλυψαν πως είχε πει ψέματα στις Αρχές πολλές φορές. Μάλιστα φέρεται να είχε κατασκευάσει μια ιστορία περί ομαδικής σεξουαλικής επίθεσής της στη Γουινέα προκειμένου να της παραχωρηθεί άσυλο στις ΗΠΑ. Η ομορφιά της καμαριέρας καίει καρδιές σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Εν τω μεταξύ, η γαλλική εφημερίδα «France Soir» ανέφερε ότι ο Νταβίντ Κουμπί, ο δικηγόρος της Γαλλίδας συγγραφέως Τριστάν Μπανόν που κατηγορεί τον Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της το 2003, συναντήθηκε με τη Ντιαλό και «εντυπωσιάστηκε από το κουράγιο της».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης της καμαριέρας του Στρος Καν:

Διαβάστε με πόσες γυναίκες πήγε ο Στρος Καν το μοιραίο βράδυ, τις κατηγορίες ότι είναι φορέας του AIDS η καμαριέρα του Στρος Καν και ποιοί μιλούν για παγίδα στο Στρος Καν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.