Απολύθηκε ο Λεό Πατίτσας μετά από 45 μέρες θητεία

Ο Λεό Πατίτσας ολοκλήρωσε τη σκληρή στρατιωτική του θητεία και απολύθηκε μέσα σε 45 μέρες. Πώς τα κατάφερε να τελειώσει τόσο νωρίς;

Ο 35χρονος εφοπλιστής, Λέοντας Πατίτσας, απολύθηκε από το ΚΕΤΘ, στην Αυλώνα, στις 17 Ιουνίου. Έχοντας συμπληρώσει μόλις 45 κοπιαστικές ημέρες φαντάρος (μαζί με τις άδειες!), εξαγόρασε το υπόλοιπο μέρος της -έτσι κι αλλιώς- μειωμένης θητείας του. Ως κάτοικος εξωτερικού, άλλωστε, διατηρεί αυτό το δικαίωμα από τον νόμο.

Ο Λεό Πατίτσας δεν βρισκόταν σε άδεια, λοιπόν, τις τελευταίες εβδομάδες που έκανε αρκετές εμφανίσεις σε κοσμικά πάρτι με τη Μαριέττα Χρουσαλά. Ήταν επισήμως πολίτης με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Η απόλυση του νεαρού εφοπλιστή Λεό Πατίτσα από το στρατό έγινε αθόρυβα. Σε αντίθεση με την ορκωμοσία του στις 19 Μαΐου, οπότε είχαν σπεύσει φωτογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες να τον απαθανατίσουν ως μαυροσκούφη.

Οι κακιές γλώσσες αναρωτιούνται πώς ο Λεό Πατίτσας είναι κάτοικος εξωτερικού, όταν όλο το χειμώνα τον έβγαζε στο Dancing with the Stars να χειροκροτεί την καλή του, Μαριέττα Χρουσαλά. Ο Λεό φυσικά απαξιεί να απαντήσει σε τέτοιες μικρότητες…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.