Το Fimes.gr στο εστιατόριο του Λιάγκα, Remezzo Βουλιαγμένη

Το Fimes.gr βρέθηκε στο backstage των εγκαινίων του εστιατορίου του Γιώργου Λιάγκα, Remezzo Βουλιαγμένη. Αποκλειστικές φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες των εγκαινίων.

Το Remezzo Vouliagmeni του Γιώργου Λιάγκα είναι ένα νέο στέκι στην περιοχή της Βουλιαγμένης που συνδυάζει φαγητό, μουσική και coctails.

Το κομμάτι της μουσικής έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει ρόλο Dj. Στο μενού βοήθησε ο πρώτος Έλληνας Master Chef, Άκης Πετρετζίκης που θα βρίσκεται από του χρόνου στην κουζίνα του εστιατορίου.

Στο εστιατόριο του Γιώργου Λιάγκα στη Βουλιαγμένη βρέθηκαν και πολλοί γνωστοί της εγχώριας showbiz για να ευχηθούν στο γνωστό παρουσιαστή καλές δουλειές.

Το παρών στο νέο μαγαζί του Λιάγκα έδωσαν πολλοί συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού Λιάγκα-Σκορδά. Ανάμεσά τους η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Στικούδη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Μάντα Παπαδάκου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Σόφη Πασχάλη, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Νίκος Μαστοράκης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Μπεκατώρου, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από το backstage των εγκαινίων του εστιατορίου του Λιάγκα, Remezzo Vouliagmeni:

Στην υποδοχή του μαγαζιού ήταν η παίκτρια του Next Top Model, Ρουμπίνη, που ξεχώρισε με το χαμόγελο και την περιποίηση της στους καλεσμένους.

Καλές δουλειές Γιώργο και Φαίη!

Διαβάστε για το πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λιάγκα και τί είπαν για το σπιτικό σεξ Λιάγκας-Σκορδά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.