Ποιά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε “βαριά κατάθλιψη”

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι βουλευτής τους ΠΑΣΟΚ πάσχει από βαριά κατάθλιψη. Τί αποκάλυψε ο σύζυγός της για τα αίτια της κατάθλιψης;

Ο Μάξιμος Μουμούρης αποκαλύπτει πως η σύζυγος του και βουλευτής, Νάντια Γιαννακοπούλου πάσχει από κατάθλιψη. Οι λόγοι που οδήγησαν τη Νάντια Γιαννακοπούλου στην κατάθλιψη είναι η πίεση και το άγχος για την πορεία της χώρας.

Βαριά και ανθυγιεινή έπεσε φαίνεται η πολιτική για τη Νάντια Γιαννακοπούλου. «Η έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου και οι προπηλακισμοί πολιτικών προσώπων έχουν φέρει τη σύζυγό μου σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός για τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Όπως αποκαλύπτει ο σύζυγός της, η Νάντια Γιαννακοπούλου «βλέπει τους ανθρώπους που δεν είναι καλά, που δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους και αυτό την κάνει πολύ σκεπτική για το ρόλο της στο Κοινοβούλιο. Άλλωστε οι δυνατότητες των βουλευτών είναι περιορισμένες».

Ο γάμος του με τη βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου όπως παραδέχεται περνάει εντάσεις όπως όλοι οι γάμοι. Εκείνος προσπαθεί όπως λέει όταν υπάρχει ένταση να διαλογίζεται εν μέσω τρικυμίας. Να είναι δηλαδή ψύχραιμος. Άλλωστε η συμβίωση θέλει ταλέντο.

Αδυναμία δεν έχει μόνο στη Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και στα δύο του παιδιά γι αυτό και βοηθάει άμεσα στην φροντίδα: «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω οικογένεια» τόνισε.

Ευχόμαστε στη Νάντια Γιαννακοπούλου να ξεπέρασει την κατάθλιψη της. Κι αν αυτό της φαίνεται δύσκολο, να της θυμίσουμε οτι καμιά φορά μπορεί να λέει και κανα “ΟΧΙ”.

Τι να πουν κι αυτοί που υφίστανται τα μέτρα..

Διαβάστε γιατί έπεσε σε κατάθλιψη ο Κώστας Καραμανλής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.