Παπανδρέου: “Οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας”

Τα βάλε με τους βουλευτές ο Νίκος Παπανδρέου. Ποιό το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση που έστειλε ο Νίκος Παπανδρέου.

Συντηρούμενους από τα λεφτά της τρόικα χαρακτηρίζει ο Νίκος Παπανδρέου εμμέσως πλην σαφώς όλους τους βουλευτές.

Ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου, με άρθρο του στο περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Όλοι οι βουλευτές ζουν με τα δανεικά της τρόικας χωρίς να το πολυ-λένε εκείνοι που βγάζουν το ψωμί τους καταγγέλλοντάς την» σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του, βάζοντας επίσης στο στόχαστρό του και τα ΜΜΕ όταν επισημαίνει πως «…τα 350 δισ. που δανειστήκαμε πήγαν, στην ουσία, σε πολλά πράγματα, και όχι μόνο στη διαφθορά, όπως λένε ορισμένοι λαοπλάνοι στα μίντια των οκτώ στην τηλεόραση».

Εξάλλου και όπως επίσης τονίζει στο άρθρο του ο Νίκος Παπανδρέου «αυτά που χτίσαμε, μεταξύ άλλων, ήταν η σύγχρονη δημοκρατία μας… Και τα κόμματα και οι συνδικαλιστές και οι ακτιβιστές επωφελήθηκαν -έμμεσα- από την τεράστια πολιτιστική άνθηση που στήριξε το έλλειμμα».

Υπογράμμισε ακόμα ο Νίκος Παπανδρέου πως όσοι ψάξουν για σοβαρές και βιώσιμες λύσεις, όσοι πάνε πέρα από τις εύκολες κορώνες θα έχουν τιμήσει το έθνος πραγματικά προσθέτοντας πως η λύση βρίσκεται στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.

Ο Νίκος Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας τα εξής: «…Θα υποφέρει για ένα διάστημα η πολιτιστική μας παραγωγή. Σε όγκο σίγουρα, αλλά όχι από ποιότητα. Ναι, έχουμε τεράστιο έλλειμμα. Πληρώνουμε για τη ζωή που κάναμε ως έθνος μέχρι τώρα».

Διαβάστε για το εξώδικο Νίκου Παπανδρέου στο Στέφανο Χίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.