Ήταν έτοιμοι να τον θάψουν και ξύπνησε!

Σοκ έπαθαν οι συγγενείς του “νεκρού” όταν τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους ολοζώντανο. Τι ακριβώς συνέβη;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς ενός 50χρονου σε χωριό της Ν. Αφρικής όταν είδαν μπροστά τους το αγαπημένο τους πρόσωπο που θεωρούσαν νεκρό.

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή στο χωριό Λίμποντ της επαρχίας Ανατολικό Ακρωτήρι, με τα μέλη της οικογένειας να αρχίζουν να ουρλιάζουν, θεωρώντας ότι ο άνθρωπος που έβλεπαν μπροστά τους ήταν φάντασμα.

Ο 50χρονος βρισκόταν για περισσότερες από 24 ώρες σε ιδιωτικό νεκροτομείο, με τα μέλη του γραφείου κηδειών να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ρυθμίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της εξόδιου ακολουθίας. Τελικά, ο άνδρας σηκώθηκε από το κρεβάτι στο οποίο τον είχαν τοποθετήσει και άρχισε να φωνάζει για να του ανοίξουν την πόρτα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Κυριακή το απόγευμα οι συγγενείς ενός άνδρα από το Γιοχάνεσμπουργκ τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο για να πούνε ότι ο συγγενείς τους, το όνομα του δεν έγινε γνωστό, έχει πεθάνει μετά από κρίση άσθματος.

Το ασθενοφόρο πήγε, παρέλαβε τον…νεκρό και τον πήγε στο νεκροτομείο όπου τον έβαλαν στο ψυγείο χωρίς καν να ελέγξουν αν ζούσε.

Μετά από 21 ώρες αφού δηλώθηκε νεκρός, δηλαδή κάπου το μεσημεράκι της Δευτέρας ο άνδρας ξύπνησε και τι να δει. Ότι βρίσκεται μέσα σε ψυγείο του νεκροτομείου. Με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει χτυπούσε και τελικά οι εργαζόμενοι αφού άνοιξαν την πόρτα έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στην εντατική και οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Ο υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας της χώρας δήλωσε πως καλό θα ήταν οι συγγενείς των νεκρών να τηλεφωνούν στις αρχές και να βεβαιώνονται πως σίγουρα έχει…πεθάνει!

«Όλη στην αρχή τράπηκαν σε φυγή. Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο. Το ζητούμενο όμως είναι ότι τέτοια περιστατικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το αν τελικά υπήρχαν κάποιοι που είχαν διαφορετική τύχη επειδή δεν “ξύπνησαν” έγκαιρα», σημείωσε ο Sizwe Kupelo, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Τι να πούμε… ζωή σε λόγου μας!

Δείτε το θαλάσσιο τέρας που ξεβράστηκε στη Βρετανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.