Καυτά φιλιά εγκύου Πέγκυς Ζήνα-Λύρα σε σκάφος [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες της εγκύου Πέγκυς Ζήνα με το Γιώργο Λύρα σε πολυτελές σκάφος. Προσωπικές στιγμές της Πέγκυς Ζήνα με φουσκωμένη κοιλιά.

Το φετινό καλοκαίρι, έχοντας τη γλυκιά προσμονή του τρίτου μέλους της οικογένειάς τους, η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας αποφάσισαν να το αφιερώσουν αποκλειστικά στις διακοπές τους.

Η 36χρονη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα σύντομα θα μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον ερχόμενο Οκτώβριο ετοιμάζεται να κρατήσει για πρώτη φορά αγκαλιά την κόρη της.

Ο ερχομός της κόρης τους –οι πληροφορίες λένε ότι θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα, με νονό τον Ηλία Ψινάκη που υπήρξε και ο κουμπάρος στον γάμο του ζευγαριού– δεν άλλαξε την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια να κάνουν διακοπές με το σκάφος τους, Saril P II.

Ο φωτογραφικός φακός του OK! εντόπισε τους Πέγκυ Ζήνα-Γιώργο Λύρα το προηγούμενο διήμερο, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουλίου, στην Παλαιά Επίδαυρο, καθώς είχαν αγκυροβολήσει το σκάφος τους στα ανοιχτά.

«Αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις, καθώς ελάχιστες φορές τούς έχουμε δει να βγαίνουν βόλτα στο χωριό. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάνε στο σκάφος» περιγράφει στο ΟΚ! κάτοικος της περιοχής.

Δείτε τα καυτά φιλιά Μενεγάκη-Παντζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.