Μυστική συνάντηση Πεταλωτή-Κουφοντίνα: τι είπαν

Συνάντηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είχαν Γιώργος Πεταλωτής και ο Δημήτρης Κουφοντίνας.Τι είπαν οι δύο άντρες;

Συνάντηση-έκπληξη στις φυλακές. Με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Πεταλωτή, συναντήθηκε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, αμέσως μετά τη συνομιλία του υφυπουργού με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης των φυλακών από την περιοχή.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας περιέγραψε με μελανά χρώματα τις συνθήκες κράτησής του στον Κορυδαλλό. Στην πτέρυγα των φυλακών όπου κρατούνται μέλη της 17Ν, ο κ. Πεταλωτής δέχτηκε τον Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος περιέγραψε τις συνθήκες διαβίωσης, αλλά και τις σχέσεις των κρατούμενων οι οποίες είναι κάθε άλλο παρά αρμονικές.

Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει, ωστόσο, ότι «δεν προτίθεται να αλλάξει τίποτε από το καθεστώς κράτησής των μελών της 17Ν», εκτός και αν το επιβάλλουν οι γενικότερες συνθήκες μεταφοράς των γυναικείων φυλακών. Πληροφορίες λένε ότι η κυβέρνηση φοβάται τις αντιδράσεις, που προκάλεσε η πρόσφατη αποφυλάκιση του Βασίλη Ξηρού και δεν επιθυμεί τη μεταφορά των κρατουμένων σε άλλες φυλακές.

Ο Πεταλωτής διαβεβαίωσε τον Κουφοντίνα, στο τέλος της συνάντησης ότι οι κρατούμενοι της 17ης Νοέμβροι θα είναι ασφαλείς στις φυλακές και οι συνθήκες κράτησής τους θα βελτιωθούν.

Δείτε τον Πεταλωτή να τρέχει να γλιτώσει το λιντσάρισμα στην Αργυρούπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.