Ράνια Θρασκιά διαψεύδει τις δηλώσεις Γκαγκάκη

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ράνια Θρασκιά τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για το πρόσωπο της. Τι είπε η Θρασκιά;

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για το «Elatte» των Μπουλέ-Πάτρα, εξηγώντας πως δεν θα έπρεπε να συγκρίνονται τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής πρεμιέρας της εκπομπής, με αυτά της περσινής, με παρουσιάστρια τη Ράνια Θρασκιά.

Σημειώνεται οτι πέρυσι, η πρεμιέρα είχε σημειώσει 24,5% στο μέσο όρο και 32,6% στο νεανικό κοινό, ενώ φέτος τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 15,8% και 19%.

Τονίζοντας πως το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με τη φετινή ομάδα της εκπομπής, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει χθες: «Ξεχνάτε ότι δεν συγκρίνεται η φετινή πρεμιέρα με την περσινή, καθότι φέτος συνεχίζονται οι ανταγωνιστικές εκπομπές στα άλλα κανάλια, ενώ πέρυσι δεν υπήρχε αυτό».

Παρ’ όλα αυτά, η ίδια η Ράνια Θρασκιά, σε επικοινωνία της με δημοσιογράφο του «Πολύ Μπλα Μπλα» ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς τόσο την πρώτη ημέρα του «Elatte» πέρυσι, όσο και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες, υπήρχαν στον αέρα προγράμματα ανταγωνιστικά.

Πράγματι, οι εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Mega», «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», «Πρωινή Ενημέρωση» και «Πρώτη Γραμμή» προβάλλονταν ακόμη κανονικά στην ίδια ζώνη με το «Elatte», όταν έκανε πρεμιέρα η εκπομπή πέρσι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.