Φήμες για Θωμά Ρομπόπουλο και 3 εκατομμύρια ευρώ

Κατακλυσμός από φήμες στο διαδίκτυο οτι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος, είχε περίεργα κίνητρα για να πειστεί να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Όργιο φημών σήμερα στο διαδίκτυο για το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θωμά Ρομπόπουλο.

Αντικυβερνητικά blogs μεταδίδουν οτι ο Θωμάς Ρομπόμουλος έλαβε την υπόσχεση οτι η αίτηση του για δάνειο 3 εκ. ευρώ θα εγκριθεί, αν υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Ενδεικτικά, το blog taxalia γράφει επί λέξει:

Σήμερα, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από φήμες, ότι ο βουλευτής Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΟΚ), Θωμάς Ρομπόπουλος, που έλεγε ότι θα καταψηφίσει το “μεσοπρόθεσμο” και τελικά, άλλαξε ξαφνικά στάση και είπε το “ΝΑΙ”, είχε ζητήσει δάνειο 3 εκ.ευρώ, το οποίο απορρίφθηκε από τις τράπεζες.

Η “Ράδιο Αρβύλα” του ιντερνετ, υποθέτει (ή κάποιοι ξέρουν;) ότι το “ΝΑΙ” του Ρομπόπουλου, δόθηκε ως αντάλλαγμα σε υπόσχεση εκ μέρους του Πρωθυπουργού (;), του Ε.Βενιζέλου (;), ότι τελικά, θα το πάρει το δάνειο ο Θωμάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι φήμες, είναι απλά φήμες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όμως, αν -λέμε, αν- είναι αλήθεια, τότε μιλάμε για πλήρη ευτελισμό της πολιτικής και της κυβέρνησης. Αν μπορεί να σημαίνει κάτι πλέον αυτή η λέξη…

Σε σχετικό ερώτημα από το SPNews ο Θωμάς Ρομπόπουλος χαρακτήρισε “γελοία τα δημοσιεύματα”. “Δεν τέθηκε ποτέ και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Δεν έχω πάει σε τράπεζες πρόσφατα. Γνωρίζω πως οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια γιατί δεν έχουν χρήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.