Νύχτες γεμάτες σεξ μέσω ροζ αγγελίας στη Ρόδο

Στιγμές γεμάτες παθιασμένο σεξ υπόσχονταν σε ευκατάστατους Ροδίτες, μέσω ροζ αγγελίας που είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο, δύο εντυπωσιακές Ρωσίδες.

Νύχτες γεμάτες σεξ υπόσχονταν σε ευκατάστατους Ροδίτες, μέσω αγγλόφωνης ροζ αγγελίας που είχαν αναρτήσει σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο, δύο εντυπωσιακές Ρωσίδες.

Δυστυχώς για εκείνες, την αγγελία διάβασαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν έρευνες που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο αλλοδαπών.

Τότε ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και επικοινώνησε με τις κοπέλες, ηλικίας 29 και 28 ετών, ζητώντας να του προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους και οι δύο ταυτόχρονα. Ετσι, η συμφωνία κλείστηκε έναντι 400 ευρώ και η συνάντηση με τις δύο Ρωσίδες ορίστηκε σε ξενοδοχείο του νησιού.

Ο αστυνομικός-πελάτης πήγε στο δωμάτιο όπου τον περίμεναν οι αλλοδαπές καλλονές, αλλά μόλις εκείνες έπιασαν στα χέρια τους τα προσημειωμένα χρήματα που τους έδωσε ως αμοιβή, συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των γυναικών εντοπίστηκε το ποσό των 850 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι και οι δύο κατείχαν τουριστική visa, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε εργασία στην Ελλάδα.

Οι δύο κοπέλες προσήχθησαν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Κωνσταντίνου Μπούτσικου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες, αφού προηγουμένως ορίστηκε η εξέταση της υπόθεσής τους για τις 2 Σεπτεμβρίου από το αρμόδιο Μονομελές Δικαστήριο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.