“Διαζύγιο-βόμβα” για Λιάγκα-Σκορδά

Διαζύγιο-βόμβα από τη Φαίη Σκορδά ανήγγειλε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας. Τι είπε ο παρουσιαστής για τους ξεχωριστούς δρόμους από τη σύζυγο του;

Το ζευγάρι Λιάγκα-Σκορδά που κέρδισε πέρυσι την κούρσα τηλεθέασης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών θα μείνει μαζί μόνο για ένα χρόνο ακόμη! Αμέσως μετά θα χωρίσουν τα «τσανάκια» τους και θα ακολουθήσουν ξεχωριστές τηλεοπτικές πορείες.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κατάφεραν την πρώτη τους σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κάνουν τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο.

Ωστόσο οι δυο τους δεν θέλουν να γίνουν τηλεοπτικό δίδυμο εφ’ όρου ζωής, καθώς ο καθένας τους επιθυμεί να ακολουθήσει αυτόνομη τηλεοπτική πορεία. Μάλιστα την απόφασή τους αυτή τη γνωστοποίησαν στους ιθύνοντες του Mega, ενώ παράλληλα έδωσαν και μια πρώτη γεύση για το τι σκέφτονται για το μέλλον τους.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται συχνά στη Μεσογείων για την επόμενη σεζόν. Κι ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται και ο προγραμματισμός για το «Πρωινό mou» στήνεται, ο Λιάγκας, πρώτη φορά μετά τα υπονοούμενα που άφηνε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, μίλησε ευθέως για το πρωινό αλλά και για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει τρίτη χρονιά συνεργασίας με τη σύζυγό του. «Δεν θέλουμε να συνεργαστούμε και για τρίτη χρονιά. Δεν θέλουμε να καθιερωθούμε στον κόσμο ως τηλεοπτικό δίδυμο. Εχουμε διαφορετικούς δρόμους, ο καθένας τον δικό του» τόνισε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας διευκρίνισε επίσης πως τόσο εκείνος όσο και η Φαίη έχουν ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Mega πως δεν θέλουν να συνυπάρχουν σε μια εκπομπή, είτε αυτή είναι πρωινή είτε βραδινή. Και μιας και ο λόγος για βραδινή εκπομπή, σε άλλη του συνέντευξη ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou» εκδηλώνει ενδιαφέρον για ένα late night talk show, τύπου Πέτρου Κωστόπουλου.

Οσο για το εάν η Φαίη και ο Γιώργος έχουν υπογράψει με το Mega, όπως είπε ο παρουσιαστής, ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Οσονούπω πάντως θα ολοκληρωθεί και αυτή η εκκρεμότητα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.