Τατιάνα Στεφανίδου: “Με έχουν κερατώσει”

Εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου. Διαβάστε τί είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για το κέρατο στη ζωή της.

«Έχω απατήσει σε σχέση μου» ομολόγησε η Τατιάνα Στεφανίδου. «Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Θα έπρεπε να έχω πει τελειώνουμε, πάω παρακάτω. Το γεγονός ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου», παραδέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο τότε σύντροφός της το έμαθε και αντέδρασε πολύ άσχημα.

Μετά την ερωτική απιστία η Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε επίσης και για τη νευρική ανορεξία που την ταλαιπώρησε όταν ήταν 17 χρονών. «Έχω περάσει κι εγώ αυτή την τραγική ασθένεια, για δύο χρόνια. Από τα δεκαεπτά μέχρι και τα δεκαεννιά μου. Ήμουν 48 κιλά, πολύ άσχημη και άρρωστη. Είχα πιεστεί πάρα πολύ. Ήμουν 17 χρονών και είχα πάει στη Γερμανία μόνη μου».

«Ζούσα σ’ αυτό το νοσηρό περιβάλλον του κλασικού χορού. Είναι η πιο μαζοχιστική τέχνη που υπάρχει, αν την ακολουθήσει επαγγελματικά. Πρέπει να γυμνάζεσαι ασταμάτητα, χωρίς να τρως τίποτα. Έτσι αρρώστησα ψυχικά. Έγινε εμμονικός ο στόχος μου να χάσω κιλά», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Για το πότε σύντροφος της την κεράτωσε, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έδωσε πάντως πολλές λεπτομέρειες, ενισχύοντας τις φήμες που κυκλοφορούν.

Διαβάστε το καρφί της Γκολεμά για Ευαγγελάτο-Μπεζαντάκου και τις ανυπόστατες φήμες ότι Ευαγγελάτος-Στεφανίδου χωρίζουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.