“Τράπεζα Κύπρου: διακρίνει Έλληνες από Κύπριους. Αίσχος”

Απίστευτα ρατσιστική συμπεριφορά της Τράπεζας Κύπρου απέναντι στους κατοίκους της Ελλάδας, καταγγέλει αναγνώστης. Διαβάστε την καταγγελία.

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει αναγνώστης για τον τρόπο που η Τράπεζα Κύπρου αντιμετωπίζει τους κατοίκους της Ελλάδας.

Αν η καταγγελία ισχύει, τότε κάποιοι στο εξωτερικό εκμεταλλεύονται τα χρήματα και τον πανικό των Ελλήνων προσφέροντας τους χαμηλότερο επιτόκιο απ’ ό,τι σε Κύπριους.

Διαβάστε την καταγγελία-βόμβα για την Τράπεζα Κύπρου:

Η Τράπεζα Κύπρου διακρίνει Έλληνες από Κύπριους!

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό έζησα μια απίστευτη πρόκληση και προσβολή σε βάρος μου.

Όντας κάτοικος Ελλάδας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης μου στη Μεγαλόνησο ζήτησα από την τράπεζα να μου πει τι επιτόκιο θα μου έδινε αν άνοιγα έναν προθεσμιακό λογαριασμό εκεί. “Εξαρτάται από που έρχονται τα χρήματα”, μου απάντησε ο υπάλληλος.

“Τι εννοείτε; Από την Ελλάδα έρχονται”, του είπα εγώ απορημένος. “Ε, τότε το επιτόκιο είναι Χ%”, απάντησε, λέγοντας ένα ποσό ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με άλλες τράπεζες. “Είναι αρκετά χαμηλό το επιτόκιο”, είπα για να λάβω την εξής απάντηση: “Ξέρετε, αυτό το επιτόκιο δίνουμε σε όσους φέρνουν χρήματα από Ελλάδα, είστε πολλοί αυτόν τον καιρό”. “Δηλαδή αν τα χρήματα ήταν από την Κύπρο, θα ήταν μεγαλύτερο το επιτόκιο;” ρώτησα εκνευρισμένος κι εκείνος με μια λοξή ματιά μου απάντησε: “Ναι”. “Ευχαριστώ πολύ” του λέω και βγαίνω από την τράπεζα.

Αυτός λοιπόν είναι ο τρόπος που κάποιοι πλουτίζουν από τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Πάει ο κόσμος τα λεφτά του εκεί και αυτοί του προσφέρουν επιτόκιο χαμηλότερο απ’ ότι στους Κύπριους. Δηλαδή το χρήμα της Ελλάδας έχει μικρότερη αξία από το χρήμα της Κύπρου; Ουστ, ρεζίληδες, golden boys των τραπεζών, δεν σας φτάνει το αίμα του κόσμου που ρουφήξατε, θέλετε κι άλλο;

Όσο για την Τράπεζα Κύπρου, όταν έχουν ανάγκη την Ελλάδα, είμαστε “όλοι Έλληνες”, όταν όμως πρόκειται για χρήματα, τότε είμαστε “Έλληνες” και “Κύπριοι”!! Αίσχος!

Σας στέλνω αυτήν την καταγγελία γιατί πολλοί ίσως σκεφτούν να κάνουν το ίδιο και είναι καλό να ξέρουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι κάτοικοι Ελλάδας από τη συγκεκριμένη τράπεζα. Το χαρτί με την προσφορά τους είναι στα χέρια μου και στη διάθεση σας. Αν δεν είστε διαπλεκόμενοι στο σύστημα, δημοσιεύστε την καταγγελία μου, σας προκαλώ!

Διαβάστε το νέο φόρο καταθέσεων στην Κύπρο και πώς η Κύπρος “έδωσε” στο ΣΔΟΕ 5000 Έλληνες καταθέτες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.