Βομβα στο Vive Mar στη Βούλα: ποιοι κρύβονται από πίσω

Ισχυρή έκρηξη στο γνωστό καφέ-μπαρ Vive Mar στη Βούλα, ιδιοκτησίας Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Ποιος έβαλε τη βόμβα και ποια η σχέση με δολοφονία στο Mamacas;

Οι δράστες τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης στο εσωτερικό του καταστήματος Vive Mar, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλες υλικές ζημιές.

Το Vive Mar, συμφερόντων του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου, ήταν – σύμφωνα με την αστυνομία – ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ των βομβών και των δολοφονιών που έχει ξεσπάσει, με αφορμή το ξεκαθάρισμα στον κόσμο της νύχτας.

Πολύ αναρωτιούνται γιατί επέλεξαν τον συγκεκριμένο στόχο. Η απάντηση βρίσκεται στο Γκάζι, στην δολοφονία του “Σουηδού”, στο Mamaca’s. Κάποιοι λένε ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται άμεσα. Κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα για πέρασμα του “Σουηδού” από το συγκεκριμένο μαγαζί, ως πορτιέρης. Και τότε, τι; Καταστρέφουν με όπλα και βόμβες το παρελθόν του;

Όσοι γνωρίζουν το Βλάση Σταθοκωστόπουλο μιλάνε για ένα πολύ συγκροτημένο και τίμιο επιχειρηματία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε χωρίς ιδιαίτερες ανέσεις. Μάλιστα για να βγάζει κάποιο extra χαρτζηλίκι, δούλευε ως σερβιτόρος σε διάφορα μαγαζιά.

Η ζωή του άλλαξε κυριολεκτικά όταν κέρδισε ένα πολύ μεγάλο ποσό για την εποχή απο ένα λαχείο που αγόρασε. Με προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, οι οποίες σήμερα μετράνε πάνω απο τριάντα μεγαζιά (εστιατόρια-μπάρ) στην Αττική.

Οι κόρες του Αφροδίτη και Αλεξάνδρα διαχειρίζονται περισσότερο το εμπορικό και διαφημιστικό κομμάτι του ομίλου Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος εδρεύει στην Λ Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Στην παραλιακή, ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος κατέχει ένα μεγάλο κομμάτι διασκέδασης, καθότι τα Vive Mar, Notos Cafe, Εν Πλω, Ακρωτήρι και Ostria του ανήκουν.

Είναι επίσης κάτοχος κι άλλων διάσημων μαγαζιών, όπως το εστιατόριο “Διόνυσος”, η καφετέρια Zonar’s, καθώς και τα Lis, η Ταβέρνα του Ψαρά, Ιθάκη, Baraonda, Bocca Beach.

Το πιο αγαπημένο και συνάμα ο τελευταίος σταθμός της νυχτερινής του βόλτας είναι το Vive Mar. Είναι το μέρος που τον γαληνεύει, το καταφύγιό του. Εκεί πηγαίνει και κάθεται σε μια γωνία του μπαρ, λιγομίλητος, ενώ παράλληλα απολαμβάνει ένα ποτήρι απο το αγαπημένο του κόκκινο κρασί. Αυτό που τον τιμά ιδιαίτερα είναι η συμπεριφορά του τόσο στους υπαλλήλους του, όσο και στους ανθρώπους που συνεργάζεται.

Η ταπεινότητα ενός επιχειρηματία που παρότι δημιούργησε ένα κολλοσό, παρέμεινε αθόρυβος, χωρίς σνομπισμούς, γελοιότητες και ουρλιαχτά δόξας. Είναι πραγματικά ένα παράδειγμα προς μίμιση για ορισμένους θλιβερούς ανθρώπους οι οποίοι έβγαλαν ξαφνικά χρήματα και νόμισαν πως έγιναν κάτι.

Διαβάστε πώς έγινε η στυγερή δολοφονία στο Mamacas και τον πόλεμο συμμοριών με δολοφονίες στη Γλυφάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.