Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Ιουλίου. Τί λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τί προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Φροντίστε σήμερα περισσότερο τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση. Ζητήστε την γνώμη κάποιων ανθρώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας φέρουν σε ρήξη με κάποια άτομα, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά προτού μιλήσετε. Οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Αν μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας θα κερδίσετε πολλά πράγματα. Θα κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή επεκτάσεις στην εργασία σας. Κάποιες δυσάρεστες συνθήκες θα καθυστερήσουν τις υποθέσεις σας. Προσέξτε την υπερένταση και τις αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα σας απασχολήσουν κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας και θα αφήσετε πίσω για λίγο κάποιες άλλες δραστηριότητες σας.

Δίδυµοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Θα υπάρξουν θετικές προοπτικές και αύξηση των οικονομικών σας. Επίσης, ευνοούνται οι επενδύσεις και οι νέες οικονομικές συναλλαγές. Προσέξτε κάποια άτομα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, γιατί μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα. Κάποια πράγματα θα τα αλλάξετε ή θα τα αναθεωρήσετε. Στα επαγγελματικά σας οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν ενώ στα οικονομικά σας κάποια έξτρα εισοδήματα θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί στα επαγγελματικά σας και θα αλλάξετε πολλά πράγματα. Θα κάνετε κάποιες σκέψεις για να ξεφύγετε από πολλά άσχημα πράγματα και καταστάσεις που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Οι νέες γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ αυτό το διάστημα. Κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν θα καταφέρετε να τις ολοκληρώσετε. Στα αισθηματικά σας θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης κάποιων καταστάσεων ή θα θελήσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Θα κάνετε μια ανασκόπηση γεγονότων και καταστάσεων που έχουν συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 23 Σεπτεµβρίου)
Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Δώστε βάση σε θέματα επικοινωνίας με την οικογένεια σας και προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες αποφεύγοντας τους καυγάδες και τις εντάσεις. Το παρασκήνιο που υπήρχε εδώ και καιρό στον τομέα των συνεργασιών σας θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Θα υπάρξει εύνοια με νέες γνωριμίες που θα κάνετε ή θα αναθερμάνετε κάποιες παλιές. Αποφύγετε συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους ή τον ερωτικό σας σύντροφο για ασήμαντα θέματα.

Ζυγός (24 Σεπτεµβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Θα έχετε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και υψηλά ιστάμενα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν. Θα αυξηθεί ο σεξουαλικός μαγνητισμός και το ερωτικό σας πάθος. Οι υποχρεώσεις στην εργασία σας θα είναι αυξημένες και θα είστε πολύ κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά. Συζητήστε τις επιθυμίες και τα προβλήματα σας με τον σύντροφο σας και θα βρείτε ανταπόκριση. Προσέξτε να μην ανταλλάξετε λόγια διότι θα δημιουργηθούν ρήξεις που δεν θα είναι προς όφελος σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεµβρίου)
Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και τροποποιήσεις οι οποίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα αλλά καλό θα ήταν να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Θα υπάρξει στο προσκήνιο, παρασκήνιο ή απάτες γι’ αυτό προσέξτε. Θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει αρκετά αφού θα τονωθεί ιδιαίτερα. Θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις και καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή γιατί δε θα βγάλετε άκρη.

Τοξότης (23 Νοεµβρίου – 21 ∆εκεµβρίου)
Θα προκύψουν κάποιες προτάσεις από δραστηριότητες που είχατε δρομολογήσει από παλιά. Η συναισθηματική σας ζωή θα μπει σε μια καλύτερη πορεία και ένας νέος έρωτας θα έρθει στην ζωή σας για όσους από εσάς είστε μόνοι. Στα επαγγελματικά σας θα αρχίζετε να ανεβαίνετε μετά από τις προσπάθειες που καταβάλατε. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από όλες τις δοκιμασίες που είχατε υποστεί τελευταία.

Αιγόκερως (22 ∆εκεµβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Αυτή θα είναι μία χρονική περίοδος αλλαγών και ανατροπών και πολλά από αυτά που σκέφτεστε σήμερα μπορεί να μην γίνουν πράξη. Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να έχετε ένα ήρεμο κλίμα και καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σας. Κάποια προβλήματα που θα υπάρξουν, θα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και ενεργητικοί παρά το άγχος και την πίεση που θα έχετε. Θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Θα συνεχίσετε το κυνήγι των στόχων σας και οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα σας βοηθήσουν πολύ. Θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε σε μια πιο σοβαρή πορεία μια συνεργασία σας. Καλό θα ήταν να προσέχετε τις συζητήσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας για να μην υπάρξουν παρανοήσεις και εντάσεις που θα σας στεναχωρήσουν. Όσοι από εσάς είστε μόνοι, θα επενδύσετε συναισθηματικά σε μία νέα γνωριμία εξαιτίας του κεραυνοβόλου έρωτα που θα νιώσετε.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για σας. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπήρξαν με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας τώρα. Θα υπάρξει κίνδυνος να ξεσπάσουν ρήξεις στον τομέα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η τύχη θα σας χαμογελάσει επιτέλους στον τομέα της οικονομικής και επαγγελματικής σας εξέλιξης και θα έχετε σημαντική πρόοδο. Θα κάνετε νέες γνωριμίες με γερές βάσεις που θα σας στηρίξουν μελλοντικά.

Διαβάστε πώς κάνει σεξ το κάθε ζώδιο, τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού και πόσο απαράδεκτος χαρακτήρας βάσει ζωδίου είσαι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!