Το δράμα της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου

Ένα δράμα ζει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Ποιά τα προβλήματα που ταλανίζουν τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και αναγκάζεται να ζει φτωχικά.

Η Δήμητρα Παπανδρέου, αναγκάζεται να τα βγάζει πέρα με την εξευτελιστική για την προσφορά και τη συνεισφορά της στον αγώνα του έθνους, σύνταξη των 1.600 ευρώ το μήνα.

Τα χτυπήματα της μοίρας όμως για τη Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου δε σταματούν εδώ, καθώς περνάει δύσκολες ώρες αφού δε βρίσκει αγοραστές να πουλήσει τα τρία σπίτια της.

Παράλληλα, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δήλωσε πως έτσι όπως ερωτεύτηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ερωτεύτηκε κανένα. «Ο Ανδρέας ήταν ο μοναδικός έρωτας και η μοναδική αγάπη της ζωής μου. Κανέναν άλλο δεν ερωτεύτηκα έτσι» εξήγησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Περιέγραψε τον έγγαμο βίο της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως «η φροντίδα ενός τέτοιου ανθρώπου δεν ήταν καθόλου μα καθόλου εύκολη υπόθεση, ποια θα ήταν αυτή που θα ξενυχτούσε τα βράδια για να δει αν αναπνέει ο Ανδρέας με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία» είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει πλέον με τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, το Γιώργο Παπανδρέου και το Νίκο Παπανδρέου λέγοντας: «τελευταία φορά συναντηθήκαμε στο προτελευταίο μνημόσυνο» σημειώνει, επιβεβαιώνοντας πως οι σχέσεις τους είναι τυπικές».

Μήπως η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να αρχίσει να εργάζεται τίμια όπως και πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον Ανδρέα Παπανδρέου για να έχει ένα έξτρα εισόδημα;

Κουράγιο Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου….και η Μαντώ Μαυρογένους ποτέ δεν πήρε αντάξια του αγώνα της σύνταξη:
http://www.youtube.com/watch?v=FBVlhmriQaU&feature=related

Διαβάστε για τις δύσκολες ώρες που περνάει η με τη μητέρα της Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.