Καυγάς Καρακατσάνη-Τριφύλλη για Λυσιστράτη [video]

Τσακώθηκαν Θύμιος Καρακατσάνης-Βάσια Τριφύλλη για τη Λυσιστράτη στην οποία πρωταγωνιστούν. Δείτε βίντεο από τον καυγά Καρακατσάνη-Τριφύλλη.

Μια απλή ερώτηση ενός δημοσιογράφου σε μια καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τη «Λυσιστράτη» ήταν η αφορμή να παρεξηγηθούν ο Θύμιος Καρακατσάνης και η Βάσια Τριφύλλη, δύο από τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Τι είχε συμβεί; Ενώ μιλούσε ο Θύμιος Καρακατσάνης για την παράσταση και την αττική κωμωδία, η Βάσια Τριφύλλη, η οποία ήταν στο πάνελ, θέλησε να εκφράσει και τη δική της γνώμη, κάτι που γίνεται πάντα σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου.

Ο ένας πρωταγωνιστής συμπληρώνει τον άλλο. Ο Θύμιος Καρακατσάνης παρενέβη και ενώπιον όλων της είπε πως δεν χρειάζεται να συμπληρώσει εκείνη τη δήλωσή του.

Η Βάσια Τριφύλλη εμφανώς προσβεβλημένη και συγχυσμένη πήρε την τσάντα της και αποχώρησε, αφού ζήτησε συγγνώμη για τη στάση της από τους εκπροσώπους του Τύπου.

«Με συγχωρείτε, δεν κατάλαβα ότι απευθυνόσασταν μόνο στον κ. Καρακατσάνη. Μα γι’ αυτό και μίλησα. Δεν τον συμπληρώνω» σχολίασε η πρωταγωνίστρια. Και ενώ η Βάσια Τριφύλλη άφηνε πίσω της την αίθουσα ο επικεφαλής του θιάσου και σκηνοθέτης της αριστοφανικής κωμωδίας της είπε: «Σου είπε κανείς να μη μιλάς;»

Μετά την αποχώρηση της Βάσιας Τριφύλλη, ο Θύμιος Καρακατσάνης για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ: «Οπως καταλαβαίνετε… η ρήξη μεταξύ ανδρών και γυναικών». Σχόλιο που το ακροατήριο το δέχθηκε ευχάριστα:

Δείτε τον καυγά που έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να τσιρίζει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.