Η Κατερίνα Καραβάτου 8 μηνών έγκυος με μαγιό [φωτο]

Με «κοιλιά τούρλα» εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην πισίνα. Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου οχτώ μηνών έγκυο με μαγιό.

Λίγες μέρες μετά τον πολιτικό γάμο Καραβάτου-Κατσούλης αναχώρησαν για τις διακοπές τους, επιλέγοντας το τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Αν και η Κατερίνα Καραβάτου επισκέπτεται κάθε χρόνο τα πολυαγαπημένα της Χανιά, φέτος η κατάσταση της και ο γιατρός της, της το απαγόρεψαν.

Το ζευγάρι Καραβάτου-Κατσούλης έμεινε σε σουίτα από την οποία βγήκε σχεδόν ελάχιστα. Αφού επισκέφτηκαν τους χώρους spa του ξενοδοχείου, έκαναν και μια βόλτα ώστε να χαζέψουν τα μαγαζιά. Μάλιστα η Κατερίνα Καραβάτου αν και στον όγδοο μήνα, δε δίστασε να φορέσει μπικίνι, το οποίο τόνιζε και με το παραπάνω, την εγκυμοσύνη της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι Καραβάτου-Κατσούλης δεν σταμάτησε λεπτό τις αγκαλιές και τα φιλιά, με τον μέλλοντα μπαμπά Κρατερό Κατσούλη, να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και εξυπηρετικός απέναντι στην έγκυο Κατερίνα Καραβάτου.

Καραβάτου-Κατσούλης, περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους κάπου στα τέλη Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, ξεκουράζονται, χαλαρώνουν και ανυπομονούν.

Δείτε φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου έγκυο με μαγιό:

Δείτε πως ξεχειλίζει το στήθος της Καραβάτου και την Κάτια Ζυγούλη έγκυο με μαγιό στον πέμπτο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.