Κάρολος Παπούλιας: πώς βγάζει πιο πολλά από τον Ομπάμα

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηγέτης δημοκρατικής χώρας είναι ο πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας. Πόσο κοστίζει στον ελληνικό λαό ο Κάρολος Παπούλιας;

Τα μέτρα λιτότητας να έρχονται το ένα μετά το άλλο από την κυβέρνηση, αλλά μερικούς, όπως τον Κάρολο Παπούλια δεν τους αγγίζει τίποτα στην Ελλάδα.

Ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Ομπάμα λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 282.159 ευρώ, στον Κάρολο Παπούλια παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ, ήτοι οι απολαβές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ λαμβάνει 272.000 ευρώ και ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν 267.000 ευρώ. Τέλος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν λαμβάνει μόλις 56.500 ευρώ.

Κανείς ποτέ δεν περιμένει από την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας, κυβέρνηση και βουλευτές να προχωρήσουν στη μείωση των απολαβών τους. Έτσι και αλλιώς είναι πολύ μικρές με βάσει τη συνεισφορά τους στην ευημερία της χώρας. Αλλά πολλές φορές οι πολίτες επαφίονται στο πατριωτικό αίσθημα του εκπροσώπου της Προεδρίας.

Διαβάστε γιατί σκεύτεται να υποβάλλει παραίτηση ο Κάρολος Παπούλιας και ποιο το πρόβλημα υγείας του Κάρολου Παπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.