“Δεν θα μου πει εμένα η Λαμπίρη τι θα κάνω!”

Ποια γνωστή παρουσιάστρια αντέδρασε έντονα στο ενδεχόμενο προαγωγής της Χριστίνας Λαμπίρη σε αφεντικό της στο Star;

Μια πρόταση-έκπληξη περίμενε τη Χριστίνα Λαμπίρη στις διακοπές της. Πρόταση που διαφωτίζει πλήρως το μέλλον της πιο παλιάς παρουσιάστριας του Star και πάει κόντρα στα σενάρια των τελευταίων ημερών που την ήθελαν να αποχωρεί από το κανάλι.

Ο σταθμός της Κηφισιάς προτείνει στη παρουσιάστρια τη θέση της υπεύθυνης όλων των ενημερωτικών εκπομπών. Αυτό σημαίνει ότι η Χριστίνα Λαμπίρη έχει διευρυμένα καθήκοντα, ενώ ουσιαστικά θα έχει υπό την εποπτεία της και τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και της καινούριας μεσημεριανής εκπομπής με την Νικολέττα Ράλλη.

Το γεγονός αυτό φέρεται να ενόχλησε την Τατιάνα Στεφανίδου που είναι παλιότερη στο χώρο και μάλιστα βοήθησε τη Χριστίνα Λαμπίρη στα πρώτα της βήματα. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει, μάλιστα, βάλει κόκκινη γραμμή στις παρεμβάσεις της Χριστίνας στην εκπομπή της.

Αυτή η συνεργασία και οι συζητήσεις στο ίδιο τραπέζι αναμένονται με μεγάλη ανυπομονησία. Στο παρελθόν δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα για τις διαμάχες ανάμεσα στα τρία «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, Λαμπίρη-Στεφανίδου-Μελέτη.

Η προαγωγή που πήρε η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλά νέα για εκείνη, όχι όμως και για τις άλλες “φίλες” της στο σταθμό.

Δείτε τον άγριο καυγά των συνεργατών της Λαμπίρη και την εξομολόγηση της Στεφανίδου για το “κέρατο” που έχει φάει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.