Μάνος Θεοφίλου: ο υιοθετημένος γιος της Χάρις Αλεξίου

Ποιος ειναι ο “άγνωστος” γιος της Χάρις Αλέξιου, Μάνος Θεοφίλου; Πώς έγινε η υιοθεσία και πώς ήταν τα παιδικά χρόνια του;

Στα 28 του χρόνια, γυρίζοντας το χρόνο πίσω, το μόνο που νιώθει για τους γονείς του, είναι ευγνωμοσύνη και μόνο. Ο λόγος, για τον Μάνο Θεοφίλου, γιο της μεγάλης μας ερμηνεύτριας Χαρούλας Αλεξίου, και του Αχιλλέα Θεοφίλου.

Ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνος Θεοφίλου επιμελείται τη δημόσια εικόνα πασίγνωστων συγκροτημάτων, όπως του συγκροτήματος Vegas. Αλλά και των Otherview, της εκρηκτικής Shaya, καθώς και του Mark Angelo, που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο Μάνος Θεοφίλου, αν και πέρασε μια αντιδραστική εφηβεία, πλέον όπως λέει «ευγνωμονώ τους γονείς μου που με μεγάλωσαν έτσι, γιατί τότε μπορεί να μην καταλάβαινα, αλλά τώρα που είμαι 28, τα βλέπω μπροστά μου. Δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν ήμουν ποτέ το παιδί της μαμάς ή του μπαμπά. Είχα πάντα μια πολύ ισορροπημένη σχέση μαζί τους».

Στα 12 του, από μια τυχαία συζήτηση που είχε με τη μητέρα του, έμαθε πως είναι υϊοθετημένος. Πως αντέδρασε; «Δεν με ένοιαζε ποτέ το ότι είμαι υιοθετημένος. Είχα τόση αγάπη, γιατί να αναρωτηθώ;»

Ούτε ποτέ τον ένοιαξε να ψάξει να βρει τους βιολογικούς του γονείς: «δεν συνέβη ποτέ αυτό, γιατί έχω τους γονείς μου. Την οικογένεια μου», παραδέχεται στο περιοδικό «People».

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν έξι ετών. Οι περισσότερες αναμνήσεις του, είναι «απ΄όταν χώρισαν και μετά. Δεν με κούρασε ποτέ αυτός ο τρόπος ζωής, γιατί δεν κλότσαγε κάτι στη συμπεριφορά τους. Πάντα θυμάμαι ότι ήταν πολύ αγαπημένοι. Και χωρισμένοι, ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον».

Πριν μερικά χρόνια, η μητέρα του αντιμετώπισε πάλεψε με τον καρκίνο. Εκείνος όμως, πως το αντιμετώπισε; «είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος με τα θέματα υγείας. Προσπάθησα να είμαι δίπλα της όποτε με χρειαζόταν. Ομολογώ, ότι μια-δυο φορές αισθάνθηκα ότι δεν βρέθηκα μαζί της, ενώ θα έπρεπε».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να χάσει έναν από τους δυο γονείς του; «δεν θέλω να το φανταστώ. Θα νιώσω πάρα πολύ άδειος. Είτε αυτό συνέβαινε με την μητέρα μου, είτε με τον πατέρα μου. Η οικογένεια μου, είναι ο,τι πιο ιερό έχω».

Διαβάστε την περιπέτεια της Χάρις Αλεξίου με τον καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.