Στη φυλακή το γνωστό 26χρονο μοντέλο με κοκαΐνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη για κατοχή 100 γραμμαρίων κοκαΐνης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Στη φυλακή μπήκε το γνωστό μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη.

Από την πρώτη στιγμή, η καλλίγραμμη σύντροφος του, βρέθηκε στο πλευρό του. Μοιραζόταν την αγωνία του, τον στήριζε ψυχολογικά ενώ προσπαθούσε να τον διευκολύνει με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Στο χέρι της, κρατούσε ένα ντοσιέ με φωτογραφίες του. Προέρχονται από φωτογράφηση που είχε κάνει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες για λογαριασμό γνωστής εταιρίας εσωρούχων και μαγιό, σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι η επαγγελματική του δραστηριότητα είχε σχέση με το μόντελινγκ και όχι με την διακίνηση των ναρκωτικών, όπως οι αστυνομικοί υποστηρίζουν.

Η ίδια αρνήθηκε να πει το παραμικρό για το πως αισθάνεται και απέφυγε την κάμερα. Η στεναχώρια και η αγωνία ωστόσο στο πρόσωπο της, ήταν έκδηλες. Το 26χρονο μοντέλο πάλι, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, πιστεύει οτι η απόφαση για την προφυλάκιση του, θα αλλάξει.

Η καλλίγραμμη σύντροφος του γνωστού μοντέλου, περιμένει οτι η τύχη του 26χρονου θα αλλάξει μόλις αποδειχθεί και επίσημα οτι ο ίδιος είναι χρήστης ναρκωτικών και όχι έμπορος. Κάτι τέτοιο, θα κατέστρεφε την επαγγελματική του καριέρα τόνιζαν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Διαβάστε πώς έγινε η σύλληψη του μοντέλου με την κοκαΐνη και ποιο καυτό μοντέλο συνελήφθη για ναρκωτικά προ μηνών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.