Σε άσχημη κατάσταση η Νανά Καραγιάννη [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη σήμερα μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία. Πώς πάει η υγεία της και τα επαγγελματικά της σχέδια;

Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της.

H Νανά Καραγιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Χάι» μίλησε για την υγεία της και για το αν θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση. «Δεν θέλω καθόλου να είμαι ξανά στην τηλεόραση. Όλο αυτό που έγινε με το θέμα της υγείας μου με ξενέρωσε και στεναχώρησε τους δικούς μου ανθρώπους». Όσο για το πρόβλημα της υγείας της σύμφωνα με το ciao δήλωσε: «Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλάω καθόλου γι’ αυτό».

«Τηλεόραση δεν θέλω να ξανακάνω ποτέ! Με την όλη φάση της υγείας μου καταλαβαίνεις πόσο ταλαιπωρήθηκα και δεν μπορώ ξανά να μπω σε αυτή την διαδικασία του έντονου στρες του ανταγωνισμού και της γενικότερης σχιζοφρένειας που επικρατεί. Γι αυτό και δεν πάω ούτε ως καλεσμένη σε συνάδελφους που πραγματικά εκτιμώ αλλά δεν την παλεύω καθόλου να ξαναμπώ σε αυτή την διαδικασία!» δήλωσε η Νανά Καραγιάννη.

«Με τον σύζυγο μου περνάω πολύ όμορφα, και στην ουσία φέτος τον χάρηκα πολύ γιατί είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Τώρα αποφορτίζομαι και συνέρχομαι απ όλο το τρέξιμο των τελευταίων ετών αν το πιστεύεις. Ασχολούμαι πολύ με το σπίτι, μαγειρεύω, κάνω solarium, βγαίνουμε συνέχεια έξω με τον αντρούλη μου βολτίτσες, μπανακια, φαγακια και τελικά μια ήρεμη ζωή θα έλεγα, που πραγματικά την είχα πολύ μεγάλη ανάγκη» δήλωσε η ίδια.

Η Νανά Καραγιάννη μίλησε για το αν έχει επαφές με ανθρώπους της τηλεόρασης και του χώρου. «Πολλές επαφές με παρουσιαστές δεν έχω κρατήσει, αλλά με τραγουδιστές, ηθοποιούς και τέτοια ναι! Βαριέμαι να μιλάω συνέχεια για εκπομπές και κυρίως, δεν θέλω να ξέρω ποιος το κάνει με ποια, ποιος θάβει τον συμπαρουσιαστή του, και ποιος ισχυρίζεται ότι κάνει νούμερα και ποιος ανανέωσε συμβόλαιο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό το θέμα γενικότερα πλέον στην ζωή μου» δήλωσε.

Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στο περιοδικό «Χάι» για την αγάπη που έχει στο ραδιόφωνο. «Το ραδιόφωνο το αγαπάω πάρα πολύ και είναι αυτό που κάνω τα τελευταία 13 χρόνια όποτε είναι τρόπος ζωής και όχι απλώς απασχόληση. Θα συνεχίσω να το κάνω γιατί θέλω, και φυσικά μου αρέσει» δήλωσε η ίδια.

Δείτε φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη χθες και σήμερα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.