Έξαλλος ο Πατέρας για φωτογραφίες με Εβελίνα Παπαντωνίου

Με αγωγή απάντησε ο Νίκος Πατέρας στη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών του με την Εβελίνα Παπαντωνίου σε κότερο. Τι απαντά η ιστοσελίδα που τις ανάρτησε;

Με αγωγή απάντησε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, σε παπαράτσικες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο www.sportspaper.gr στην παραλία της Ψαρρού.

Στις επίμαχες φωτογραφίες του Νίκου Πατέρα, εκτός των άλλων, στην παρέα του ήταν και η πρώην εστεμμένη ελληνικών καλλιστείων Εβελινα Παπαντωνίου.

Οι επίμαχες προσωπικές φωτογραφίες Νίκου Πατέρα-Εβελίνας Παπαντωνίου αναδημοσιεύτηκαν από τις εφημερίδες RealNews και Πρώτο Θέμα.

Σχετικά με την αγωγή του Νίκου Πατέρα, η ιστοσελίδα αναφέρει:

Εκείνο που μας προκαλεί έκπληξη είναι με ποια λογική θεωρεί ο κ. Νίκος Πατέρας πως τον προσβάλαμε, δεδομένου ότι:

1. Τόσο ο ίδιος, όσο και η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι δημόσια πρόσωπα και χαίρουν του εύλογου ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης.

2. Βρίσκονταν σε κοινή θέα, στο πλέον κοσμοπολίτικο νησί του κόσμου και, μάλιστα, στην πιο δημοφιλή του παραλία, όπου μπορούσε να τους δει οποιοσδήποτε από τους χιλιάδες επισκέπτες.

3. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναπαράχθηκαν σχεδόν από το σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου και από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες (όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η REAL NEWS), αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας το εύλογο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

4. Το ίδιο επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι ο αναγνώστης μας που εντόπισε τον κ. Πατέρα και την παρέα του έσπευσε να ενημερώσει το sportspaper.gr και να μας παράσχει το φωτογραφικό υλικό.

Πραγματικά μας εκπλήσσει η αντίδραση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν έμπαινε στον κόπο να απαντήσει στα προαναφερθέντα ερωτήματα. Ποιο είναι, λοιπόν, το μεμπτό που εμείς δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε, κ. Πατέρα; Αναμένουμε απαντήσεις……

Δείτε τις προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη να ερωτοτροπεί και την πολυσυζητημένη topless φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.