Ορθούλα Παπαδάκου: το σοβαρό πρόβλημα υγείας [video]

Συνεχίζονται οι ώρες αγωνίας για την Ορθούλα Παπαδάκου. Τι αποκάλυψε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της;

Εξιτήριο έπειτα από έξι μέρες νοσηλείας πήρε η Ορθούλα Παπαδάκου. Εμφανώς εξαντλημένη και αγχωμένη, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και που ξαφνικά την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Την Τετάρτη ήμουν εδώ στο σπίτι. Έγινε ξανά. Είμαι αθλήτρια, ξέρω το σώμα μου και μπορώ να το ελέγξω. Αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω. Είχα αρκετές ενοχλήσεις. Είχα κάτι σαν μούδιασμα και κοβόταν η ανάσα μου, ειδικά όταν γυμναζόμουνα».

Η Ορθούλα Παπαδάκου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων. Ωστόσο περιμένει ακόμα τ΄αποτελέσματα από κάποιες άλλες πολύ σημαντικές εξετάσεις:

«Βρήκαν από τη μαγνητική τέσσερις εστίες στον εγκέφαλο και τις εξετάζουν. Είναι μικρές σαν στίγματα. Κάναμε παρακέντηση από την σπονδυλική στήλη», αποκάλυψε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Οι γιατροί της συνέστησαν πολλή ξεκούραση, η ίδια ωστόσο το μόνο που θέλει είναι να «να κοιμηθώ, αύριο να είναι Παρασκευή, να ξυπνήσω και να μάθω τ’ αποτελέσματα. Θα ήθελα να καταλήξουμε κάπου, γιατί είμαι πολύ πεσμένη τώρα. Ξαφνικά σου κόβονται τα φτερά», είπε για το πρόβλημα υγείας της.

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή είναι η οικογένεια της, και η νύφη της, Μάντα Παπαδάκου:«ευτυχώς έχω την οικογένεια μου δίπλα μου. Ξέρω είμαι πολύ σπαστικιά γιατί θα έχω νεύρα και δεν θα μπορώ να κάτσω σε ένα σπίτι. Αλλά θα το αντέξουνε».

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Ορθούλα Παπαδάκου για το προβλημα υγείας της:

Διαβάστε αναλυτικά για τις δύσκολες ώρες της Ορθούλας Παπαδάκου στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.