Γιατί αυτοκτόνησε παίκτης του Big Brother

Σοκ στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και γενικότερα στην κοινή γνώμη από την είδηση ότι παίκτης του Big Brother έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 22χρονος Francois Xavier Leuridan, ο οποίος το 2009 συμμετείχε στο γαλλικό Big Brother, αυτοκτόνησε γιατί του έλειπε η δημοσιότητα που είχε μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι.

Το τελευταίο διάστημα, ο Leuridan παρουσίαζε σημάδια κατάθλιψης, ενώ όπως λένε άτομα του στενού το περιβάλλοντος «μπορεί να ακούγεται ασύλληπτο, αλλά προσπαθούσε να συνηθίσει στο γεγονός ότι πλέον δεν είναι γνωστός και κανείς δεν ασχολείται μαζί του». Στην Γαλλία, το Big Brother έχει την ονομασία «Μυστική Ιστορία». Το μόνο στο οποίο διαφέρει από τα άλλα αντίστοιχα ριάλιτι είναι ο τίτλος.

Ολοι οι υπόλοιποι συντελεστές και το concept της παραγωγής είναι πανομοιότυπα. Τους τελευταίους 18 μήνες αυτό που είχε καταφέρει ο Leuridan ήταν να βγάλει ένα cd single και να παρουσιάσει μία και μοναδική συλλογή ρούχων με την υπογραφή του. Και τα δύο εγχειρήματα, ωστόσο, στέφθηκαν από παταγώδη αποτυχία. Ετσι, ο παίκτης άρχισε να παρουσιάζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Τελικά, ο νεαρός παίκτης του Big Borther αυτοκτόνησε πέφτοντας μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που περνούσε με μεγάλη ταχύτητα απ’ το δρόμο βάζοντας τέλος στην ζωή του. Τα γαλλικά τηλεοπτικά δίκτυα, που γνωστοποίησαν το θέμα του θανάτου του, έφεραν και πάλι στην επιφάνεια το ζήτημα των υποψηφίων σε τέτοιου είδους σόου που «διψούν» τόσο πολύ για δημοσιότητα, που όταν αυτή αρχίζει να εκλείπει από την ζωή τους φθάνουν στο σημείο να θέλουν να δώσουν τέλος σε όλα. Ομάδα ψυχολόγων έχει ήδη σπεύσει στα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία ακόμη αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που τους συμβαίνει.

Διαβάστε ποιος παίκτης ελληνικού ριάλιτι μπήκε 20 χρόνια φυλακή και την παίκτρια ριάλιτι που μπήκε στο ψυχιατρείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.