Ροζ σκάνδαλο με σέξι λογίστρια στην Πάτρα

Ροζ σκάνδαλο με σέξι λογίστρια συγκλονίζει την Πάτρα. Πώς παγιδεύει τα θύματά της η σέξι λογίστρια και αδειάζει πορτοφόλια;

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια και οι συζητήσεις για ένα ακόμα ροζ σκάνδαλο στην Πάτρα, με αφορμή τη «λογίστρια με το αγγελικό πρόσωπο που αδειάζει πορτοφόλια».

Έτσι τουλάχιστον αποκαλούν τη σέξι λογίστρια οι περισσότεροι απ’ όσους την ξέρουν. Και το κάνουν επειδή η ομολογουμένως εντυπωσιακή γυναίκα φημίζεται για την καταστροφή που προκαλεί σε όποιον άνδρα πέσει στα δίχτυα του έρωτά της.

Αφορμή για τις πολλές συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα, είναι η περίπτωση πρώην ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη καλλιτεχνών, ο οποίος έφθασε στο σημείο να μην έχει χρήματα ούτε για τα καθημερινά του έξοδα.

Την πήρε ως βοηθό λογίστρια στην επιχείρησή του, ανέπτυξε μαζί της παράνομο ερωτικό δεσμό και μετά άρχισε να τον εκβιάζει με αποκαλύψεις στη σύζυγό του. Ο ίδιος αναγκάστηκε να πουλήσει αντικείμενα μεγάλης αξίας και να της παραδώσει τα χρήματα, ενώ «γονάτισε» οικονομικά και υποχρεώθηκε να κλείσει το κατάστημα που διατηρούσε στο κέντρο της Πάτρας.

Όσοι γνωρίζουν, υπολογίζουν ότι του «έφαγε» πάνω από 50.000 ευρώ, ενώ η σύζυγος γνωρίζει τα πάντα, από την ίδια τη νεαρή σέξι λογίστρια φυσικά.

Διαβάστε για το ροζ σκάνδαλο μάνας και κόρης στην Πάτρα και για τις φοιτήτριες έκαναν βίζιτες μέσω ιστοσελίδας στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.