Ο Σταύρος Νιάρχος “έφαγε” πόρτα στη Μύκονο. Έξαλλος

Έξαλλος έγινε ο Σταύρος Νιάρχος όταν “έφαγε” στα μούτρα πόρτα στη Μύκονο. Τι συνέβη ακριβώς στον ζάμπλουτο γόνο της αυτοκρατορίας των Νιάρχων;

Τι κι αν είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες παγκοσμίως αυτή την στιγμή; Τι και αν οι πόρτες είναι ορθάνοιχτες για εκείνον όπου σταθεί και όπου βρεθεί;

Ο πρώην σύντροφος της Πάρις Χίλτον, Σταύρος Νιάρχος βρέθηκε πρόσφατα σε μια άβολη στιγμή κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Μύκονο.

Ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας, Σταύρος Νιάρχος, διασκέδαζε μαζί με την παρέα του στα «Άστρα».

Κάποια στιγμή, περίπου στη μια το βράδυ, το κέφι είχε «ανάψει» και πάνω στην ευθυμία τόσο ο Σταύρος Νιάρχος, όσο και η παρέα του, έβγαλαν τις μπλούζες τους.

Το γεγονός αυτό όμως δεν άρεσε στον επιχειρηματία του μαγαζιού, ο οποίος πλησίασε τον Νιάρχο junior και τους φίλους του και ευγενικά τους είπε ότι ήθελε να αποχωρήσουν από τον χώρο, αποδεικνύοντας ότι δεν κάνει διακρίσεις και δεν στέκεται σε… ονόματα.

Εκείνοι χωρίς να αντιδράσουν, το δέχτηκαν και έφυγαν χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Ο Σταύρος Νιάρχος εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του επιχειρηματία, αλλά αποφάσισε να μην κάνει φασαρία για να μην σπιλώσει το όνομα της ένδοξης οικογένειας του.

Διαβάστε από τι πέθανε η 28χρονη κοσμική φίλη του Νιάρχου, Μαριάννα Νάτσου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.